TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Verdens første 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi

Netgear Orbi LBR20 gir deg internett der kabel og fiber ikke finnes. Takket være innebygd 4G. Men den kan også brukes som en helt vanlig ruter, med Mesh-funksjon.

forfatter
Publisert 22.08.20 - 08:00

Orbi 4G WiFi Router, som også går under navnet LBR20, er markedets første tri-band mesh-system med LTE-A CAT 18-modem. Dette innebærer at den i tillegg til å fungere som en vanlig ruter, også gir internett til brukere som har begrenset tilgang til tradisjonelt bredbånd. For eksempel på hytta eller i grisgrendte strøk hvor fast internettilkobling ikke er tilgjengelig.

Netgear Orbi LBR20 kan også brukes med eksisterende nettverk for å sikre en stabil og uavbrutt internettilkobling. Med en hastighet på opptil 1,2 Gbps over 4G LTE Advanced og «kraftig tri-band AC2200 WiFi» skal ruteren gi tilkoblede hjem og små bedrifter stabil og uavbrutt internettilgang.

På baksiden av Netgear Orbi LBR20 finner du de vanlige tilkoblingene, men også en SIM-kortleser. Foto: Netgear

Netgear Orbi LBR20 for alle SIM-kort

LBR20 kan brukes med SIM-kort fra alle de store operatørene. De interne antennene skal dekke over 125 kvadratmeter med WiFi, og dekningen kan enkelt utvides til et mesh-nettverk med Orbi Tri-Band WiFi 5-satellitter.

Orbi-appen gjør installasjonen rask og enkel, og gir brukeren muligheten til å kontrollere og administrere hjemmenettverket selv utenfor hjemmet.

Orbi 4G WiFi Router inkluderer til og med mulighet for å legge til cybersikkerhetssystemet NETGEAR Armor og foreldrekontrollsystemet Circle i ditt hjemmenettverk.

Prisen på Netgear 4G WiFi Router LBR20 blir 4690 kroner.

Mer info: netgear.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 kommentarer om “Verdens første 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi”

 1. Mange ser etter en wifi løsning som har høyeste hastighet og som dekker størst mulig område. Jeg er da av de som blir syk av kraftige wifi løsninger og siden jeg og jobber med kommunikasjon leter jeg etter informasjon om utstyret har muligheter for å justere ned sender effekten, men produsenter og tekniske tidsskrifter legger ikke vekt på dette i sine presentasjoner. «De selger hastighet og dekning»
  Kanskje skulle man velge flere noder med mindre effekt fremfor en eller to med høy effekt.
  Det er flere av wifi leverandørene som har mulighet til å justere ned sender-effekten og det burde kanskje flere ta med som en betrakning ved valg av wifi leverandør?.

  Svar
  • Hei, Arnfinn! Netgears Orbi-nettverk kan justeres i sendestyrke i trinnene: 25, 50, 75 og 100 prosent. Du kan bare gjøre dette på hele systemet, ikke individuelt for ruter og satellitter. Så det blir en balansegang mellom hva du føler deg vel med, og hva som gir god dekning i huset. Hvis du for eksempel setter helt ned til 25 prosent sendestyrke, kan det hende du burde koble satellittene med kabel til ruteren (wired backhaul), avhengig av hvor langt unna de står, eller hvor mange og tykke hindringer som er mellom dem.

   Mvh Geir Gråbein Nordby

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.
Følg Lyd & Bilde