Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Verdens første 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi

Netgear Orbi LBR20 gir deg internett der kabel og fiber ikke finnes. Takket være innebygd 4G. Men den kan også brukes som en helt vanlig ruter, med Mesh-funksjon.

Skrevet av / 22.08.20 - 08:00
Verdens første 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi

Orbi 4G WiFi Router, som også går under navnet LBR20, er markedets første tri-band mesh-system med LTE-A CAT 18-modem. Dette innebærer at den i tillegg til å fungere som en vanlig ruter, også gir internett til brukere som har begrenset tilgang til tradisjonelt bredbånd. For eksempel på hytta eller i grisgrendte strøk hvor fast internettilkobling ikke er tilgjengelig.

Netgear Orbi LBR20 kan også brukes med eksisterende nettverk for å sikre en stabil og uavbrutt internettilkobling. Med en hastighet på opptil 1,2 Gbps over 4G LTE Advanced og «kraftig tri-band AC2200 WiFi» skal ruteren gi tilkoblede hjem og små bedrifter stabil og uavbrutt internettilgang.

På baksiden av Netgear Orbi LBR20 finner du de vanlige tilkoblingene, men også en SIM-kortleser. Foto: Netgear

Netgear Orbi LBR20 for alle SIM-kort

LBR20 kan brukes med SIM-kort fra alle de store operatørene. De interne antennene skal dekke over 125 kvadratmeter med WiFi, og dekningen kan enkelt utvides til et mesh-nettverk med Orbi Tri-Band WiFi 5-satellitter.

Orbi-appen gjør installasjonen rask og enkel, og gir brukeren muligheten til å kontrollere og administrere hjemmenettverket selv utenfor hjemmet.

Orbi 4G WiFi Router inkluderer til og med mulighet for å legge til cybersikkerhetssystemet NETGEAR Armor og foreldrekontrollsystemet Circle i ditt hjemmenettverk.

Prisen på Netgear 4G WiFi Router LBR20 blir 4690 kroner.

Mer info: netgear.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 hendelser på “Verdens første 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi”

  1. Arnfinn Hystad

    Mange ser etter en wifi løsning som har høyeste hastighet og som dekker størst mulig område. Jeg er da av de som blir syk av kraftige wifi løsninger og siden jeg og jobber med kommunikasjon leter jeg etter informasjon om utstyret har muligheter for å justere ned sender effekten, men produsenter og tekniske tidsskrifter legger ikke vekt på dette i sine presentasjoner. «De selger hastighet og dekning»
    Kanskje skulle man velge flere noder med mindre effekt fremfor en eller to med høy effekt.
    Det er flere av wifi leverandørene som har mulighet til å justere ned sender-effekten og det burde kanskje flere ta med som en betrakning ved valg av wifi leverandør?.

    1. Geir Gråbein Nordby

      Hei, Arnfinn! Netgears Orbi-nettverk kan justeres i sendestyrke i trinnene: 25, 50, 75 og 100 prosent. Du kan bare gjøre dette på hele systemet, ikke individuelt for ruter og satellitter. Så det blir en balansegang mellom hva du føler deg vel med, og hva som gir god dekning i huset. Hvis du for eksempel setter helt ned til 25 prosent sendestyrke, kan det hende du burde koble satellittene med kabel til ruteren (wired backhaul), avhengig av hvor langt unna de står, eller hvor mange og tykke hindringer som er mellom dem.

      Mvh Geir Gråbein Nordby

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top