Verdens første 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi

Netgear Orbi LBR20 gir deg internett der kabel og fiber ikke finnes. Takket være innebygd 4G. Men den kan også brukes som en helt vanlig ruter, med Mesh-funksjon.
LBR20
forfatter

Orbi 4G WiFi Router, som også går under navnet LBR20, er markedets første tri-band mesh-system med LTE-A CAT 18-modem. Dette innebærer at den i tillegg til å fungere som en vanlig ruter, også gir internett til brukere som har begrenset tilgang til tradisjonelt bredbånd. For eksempel på hytta eller i grisgrendte strøk hvor fast internettilkobling ikke er tilgjengelig.

Netgear Orbi LBR20 kan også brukes med eksisterende nettverk for å sikre en stabil og uavbrutt internettilkobling. Med en hastighet på opptil 1,2 Gbps over 4G LTE Advanced og «kraftig tri-band AC2200 WiFi» skal ruteren gi tilkoblede hjem og små bedrifter stabil og uavbrutt internettilgang.

På baksiden av Netgear Orbi LBR20 finner du de vanlige tilkoblingene, men også en SIM-kortleser. Foto: Netgear

Netgear Orbi LBR20 for alle SIM-kort

LBR20 kan brukes med SIM-kort fra alle de store operatørene. De interne antennene skal dekke over 125 kvadratmeter med WiFi, og dekningen kan enkelt utvides til et mesh-nettverk med Orbi Tri-Band WiFi 5-satellitter.

Orbi-appen gjør installasjonen rask og enkel, og gir brukeren muligheten til å kontrollere og administrere hjemmenettverket selv utenfor hjemmet.

Orbi 4G WiFi Router inkluderer til og med mulighet for å legge til cybersikkerhetssystemet NETGEAR Armor og foreldrekontrollsystemet Circle i ditt hjemmenettverk.

Prisen på Netgear 4G WiFi Router LBR20 blir 4690 kroner.

Mer info: netgear.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.