Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Gamere designer drømmebilen sin

Ford vil spørre gamerne om hvordan den ideelle virtuelle racerbilen skal se ut.

Skrevet av / 11.03.20 - 16:32
Gamere designer drømmebilen sin

Kunne du tenkt deg å sette deg bak rattet på en superbil – som du selv har vært med å designe? Da har Ford en oppgave til deg…

«Spillerens ekspertise er avgjørende for oss i utviklingen av den stiligste racerbilen på nettet. Nå kaster vårt designteam vekk alle hemningene og slipper fantasien fri,» sier Amko Leenarts, som er europeisk designsjef for Ford Motor Company.

Blant de som er tettest involvert i designet av bilen til prosjektet «Team Fordzilla P1,» er lederne av Fords fem Forzilla E-sportslag fra Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia. Men andre meninger er også velkomne: Fords europeiske designteam vil nemlig aktivt søke input fra det brede spillfellesskap.

I designfasen av den nye modellen kan spillere fra hele verden komme med sine meninger om hvordan drømmebilen bør se ut. Dette skjer gjennom en rekke Twitter-avstemninger, utsendt av Fords eget E-sportlag, @TeamFordzilla. Hver avstemning bestemmer en sentral del av bilens design, fra motor til cockpittdesign.

«Vi elsker alle å kjøre våre drømmebiler, men de er ofte møysommelige etterligninger av kjøretøy som faktisk finnes i den virkelige verden. Å sette seg bak rattet på TeamFordzillaP1 for første gang vil være en enda større opplevelse, når man vet at ingen noen gang kjørt den før,» sier kaptein for det tyske Fordzilla-laget, Angele Bülow.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top