3D-printing

Bygget i løpet av fire måneder.
forfatter

En arkitekt fra Minnesota har bygget et 3D-printet slott på litt under fire måneder. Det er uvisst om han har brukt gigantisk stor 3D-printer for å gjøre det, men han har i hvert fall klart å legge lag på lag med jevn og fin sement.

Mannen ved navn Andy Rudenko ville 3D-printe et slott for å bevise at større, moderne konstruksjoner faktisk kan bygges med 3D-printing, slik at man slipper å stable sementblokker oppå hverandre. Dette i følge 3Dprint.com.

– Da jeg startet, trodde ikke folk dette prosjektet ville utvikle seg ytterligere, sa han til 3Dprint.com.

Men nå står slottet altså ferdig. Og selv om det ikke er på skala med de store byggverkene fra middelalderen, er det stort nok til å gå inn i.

Rudenkos neste prosjekt vil bli å 3D-bygge et helt hus.

Foto: Andy Rudenko / 3DPrint.com

Kilde: Engadget.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.