TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Asus utvider virkeligheten

Et nytt hodesett som kombinerer ekte og digital virkelighet ventes fra Asus neste år.

forfatter
Publisert 13.11.15 - 12:45

Du trodde vel ikke Microsoft med sin HoloLens skulle få markedet alene?

Det finnes ingen offisiell informasjon om de nye brillene fra Asus, annet enn at formann Jerry Shen på onsdag nevnte at Asus vil inn i AR-markedet (AR = Augmented Reality).

– Vi kommer til å komme med et produkt neste år, ble Shen sitert av CNET.

Hva vet vi – kanskje de vil ligne BMW Minis spreke briller?

I tillegg kommer planer om å lansere en service-robot, uten at dette ble utdypet nærmere. Hvorvidt vi kan vente oss en robotisert hjemmesykepleier, eller en som rydder rommet på hoteller, får vi vente å se.

Les også: Når maskinene blir smartere enn menneskene

Kilde: pcmag.com

Artikkelfoto: iStock

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Ikonisk studiomikrofon er tilbake Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbake. Men den er langt fra billig.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
EU vil ha totalovervåkning av alle samtalene dine Et forslag fra EU-kommisjonen vil innføre omfattende granskning av samtaler, med hensikten om å beskytte barn mot overgrep, et inngrep som i praksis betyr totalovervåkning av alle borgere.
Slik lager du din egne fantasy-illustrasjoner Med en enkelt kommando lager maskinen fantastiske bilder basert utelukkende på din fantasi.
Følg Lyd & Bilde