Nyhet

Det blir ingen Photokina 2022

Over for Europas største fotomesse
forfatter

Fallet for fotobransjen får nå konsekvenser for Koelnmesse, som legger ned Photokina-messen som egentlig skulle vært arrangert i mai 2020,  men ble utsatt grunnet Covid-19-pandemien i år.

Les også: Fire kameraprodusenter kommer ikke til Photokina 2020

Koelnmesse la for ikke lenge siden ambisiøse planer om å arrangere Photokina-messen hvert år, tidligere ble den arrangert annet hvert år, og så flyttet de messen fra september som var det vanlige, til mai.

Den neste Photokina-messen skulle gå av stabelen fra 18. til 22. mai 2022, men Koelnmesse skriver i en pressemelding 27. november, at trenden i fotobransjen ikke gir rom for å arrangere en fotomesse av den størrelsen og kvaliteten som Photokina er kjent for.

Dermed er 70 års historie med fotomesse over.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.