Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Det blir ingen Photokina 2022

Over for Europas største fotomesse

Fallet for fotobransjen får nå konsekvenser for Koelnmesse, som legger ned Photokina-messen som egentlig skulle vært arrangert i mai 2020,  men ble utsatt grunnet Covid-19-pandemien i år.

Les også: Fire kameraprodusenter kommer ikke til Photokina 2020

Koelnmesse la for ikke lenge siden ambisiøse planer om å arrangere Photokina-messen hvert år, tidligere ble den arrangert annet hvert år, og så flyttet de messen fra september som var det vanlige, til mai.

Den neste Photokina-messen skulle gå av stabelen fra 18. til 22. mai 2022, men Koelnmesse skriver i en pressemelding 27. november, at trenden i fotobransjen ikke gir rom for å arrangere en fotomesse av den størrelsen og kvaliteten som Photokina er kjent for.

Dermed er 70 års historie med fotomesse over.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Over for Europas største fotomesse

Over for Europas største fotomesse

Over for Europas største fotomesse

Over for Europas største fotomesse

Over for Europas største fotomesse

Over for Europas største fotomesse

Over for Europas største fotomesse

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.