Nyhet

Kølnmesse sliter med Photokina

Fotomessen i Køln blir utsatt.
forfatter

Det har ikke vært lett å få den store fotomessen i Køln opp og stå. Etter at Kölnmesse besluttet at de skulle arrangere Photokina som en årlig messe, og samtidig flytte den fra september til våren, kan det se ut som de bommet på tilstanden i fotomarkedet.

I 2019 ble messen utsatt, og Photokina 2020 ble langt fra fulltegnet. Flere kameraprodusenter meldte at de ikke kom til å delta på messen, og nå har corona-viruset satt en endelig stopper for årets Photokina.

Kölnmesse legger fotomessen på is, men sier i en pressemelding at de sikter på et Photokina 2022.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.