Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Photokina 2020

Fire kameraprodusenter kommer ikke til Photokina 2020.

Kurven har lenge vært nedadgående for fotobransjen, men tross det har arrangørene av Europas største fotomesse satset på flere messer enn før.

Photokina-messen var ment å gå av stabelen i Køln hvert år, mot annenvhvert år, som har vært regelen. Det er heller ikke lenge siden de annonserte at Koelnmesse flyttet Photokina-messen fra september, til mai. Hvert år altså.

Siden det har flere meldt avbud til det som pleier å være den viktigste møteplassen for fotobransjen. Hvertfall i Europa.

Les også: Photokina kanselleres

Leica har alltid hatt en stor tilstedeværelse på Photokina, men har annonsert at de ikke vil delta på messen i 2020. Det samme har Nikon og Olympus sagt, og nå melder også Fujifilm at det ikke er aktuelt for dem å delta i 2020.

Annonse

De vil heller legge lanseringene til andre eventer og spre nye produkter ut over året istedet for å fokusere på nylanseringer under Photokina-messen til våren.

Sony, Canon og Panasonic, derimot, har sagt at de skal delta, men med så mange av de viktigste aktørenes fravær, vil Photokina 2020 bli kraftig amputert.

Annonse

Det vil kanskje gå ut over besøket på messen, både fra pulikum og presse, og det er lite trolig at messen når det samme antallet besøkere og utstillere i 2020, som i 2018. Da besøkte 180.000 messen, og over 800 utstillere deltok.

I 2020 er det derfor ikke sikkert at køene blir like lange som i 2018:

Eingang Süd

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.