Photokina 2020

Fire kameraprodusenter kommer ikke til Photokina 2020.
Annonse
Annonse
forfatter

Kurven har lenge vært nedadgående for fotobransjen, men tross det har arrangørene av Europas største fotomesse satset på flere messer enn før.

Photokina-messen var ment å gå av stabelen i Køln hvert år, mot annenvhvert år, som har vært regelen. Det er heller ikke lenge siden de annonserte at Koelnmesse flyttet Photokina-messen fra september, til mai. Hvert år altså.

Siden det har flere meldt avbud til det som pleier å være den viktigste møteplassen for fotobransjen. Hvertfall i Europa.

Les også: Photokina kanselleres

Leica har alltid hatt en stor tilstedeværelse på Photokina, men har annonsert at de ikke vil delta på messen i 2020. Det samme har Nikon og Olympus sagt, og nå melder også Fujifilm at det ikke er aktuelt for dem å delta i 2020.

De vil heller legge lanseringene til andre eventer og spre nye produkter ut over året istedet for å fokusere på nylanseringer under Photokina-messen til våren.

Sony, Canon og Panasonic, derimot, har sagt at de skal delta, men med så mange av de viktigste aktørenes fravær, vil Photokina 2020 bli kraftig amputert.

Det vil kanskje gå ut over besøket på messen, både fra pulikum og presse, og det er lite trolig at messen når det samme antallet besøkere og utstillere i 2020, som i 2018. Da besøkte 180.000 messen, og over 800 utstillere deltok.

I 2020 er det derfor ikke sikkert at køene blir like lange som i 2018:

Eingang Süd

/registrer deg for å lese denne artikkelen gratis

Vennligst bekreft før registrering

Jeg godtar Lyd & Bildes vilkår og betingelser. Jeg ønsker å motta nyhetsbrev og informasjon. Dette kommer kun noen få ganger i måneden. Du kan melde deg av når som helst.

eller registrer med e-post

Glemt ditt passord? Tast inn din e-post og du vil motta en link hvor du kan lage nytt passord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
JBL feirer 75 år med jubileumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retroforsterkeren SA750. We wanna rock!
Nå finnes det endelig en Hegel-forsterker for vinylentusiaster

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.