annonse
annonse

CES 2019: Vidvinkelzoom til Nikon Z

Den nye 14-30mm f4 passer perfekt til Nikons speilløse systemkameraer.

Etter testen av Nikon Z7 har vi ventet på flere objektiver enn de tre som allerede finnes, til det speilløse systemet. I dag slipper Nikon nyhetene om Nikkor Z 14–30mm f4 S, som er en kompakt vidvinkelzoom til fullformatkameraene i Z-serien.

Legg merke til det – relativt – flate frontelementet. Det gjør det mulig å bruke 82 mm filtre uten å måtte bale med filterholdere.

Zoomen er godt egnet til et bredt bruksområde. Som landskap, gatefoto, arkitektur, interiør, men også til video.

(Foto: Produsenten)

Objektivet kan trekkes sammen for å ta mindre plass, og åpnes ved å vri på zoomringen. Det er også værtettet og relativt lett og kompakt, med Nikons antirefleks nanokrystallbelegg, programmerbar innstillingsring (fokus eller blender) og det vil bli tilgjengelig fra april til 14 990 kr.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Etter testen av Nikon Z7 har vi ventet på flere objektiver enn de tre som allerede finnes, til det speilløse systemet. I dag slipper Nikon nyhetene om Nikkor Z 14–30mm f4 S, som er en kompakt vidvinkelzoom til fullformatkameraene i Z-serien. Legg merke til det - relativt - flate frontelementet. Det gjør det mulig å bruke 82 mm filtre uten å måtte bale med filterholdere. Zoomen er godt egnet til et bredt bruksområde. Som landskap, gatefoto, arkitektur, interiør, men også til video. [caption id="attachment_91438" align="aligncenter" width="3913"] (Foto: Produsenten)[/caption] Objektivet kan trekkes sammen for å ta mindre plass, og åpnes ved å vri på zoomringen. Det er også værtettet og relativt lett og kompakt, med Nikons antirefleks nanokrystallbelegg, programmerbar innstillingsring (fokus eller blender) og det vil bli tilgjengelig fra april til 14 990 kr.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-