Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Suunto Vertical er skapt for turer og fysisk trening

Den smarte pulsklokken fra Finland kommer i butikkene den 16. mai.

Skrevet av / 14.05.23 - 10:00
Suunto Vertical er skapt for turer og fysisk trening

Finske Suunto kjenner vi fra utmerkede produkter som smartklokken Suunto 9 Peak, som vi fikk en spesiell anbefaling i vår forrige gruppetest av pulsklokker.

Og nå er den finske produsenten aktuell med en helt ny pulsklokke som lover avanserte kart- og navigeringsfunksjoner, samt et batteri som kan lades av sollys.

“Suunto Vertical” egner seg for aktive brukere som alltid er klare for å utfordre seg selv. Klokkens robuste design, solide størrelse og offline-terrengkart som fungerer hvor som helst i verden, forteller brukeren alt de trenger å vite”, sier Suuntos produktsjef Petri Lehtovirta i en pressemelding.

Produsenten lanserer til sammen åtte forskjellige versjoner av “Suunto Vertical”, hvorav fire er fremstilt i rustfritt stål (6.590 kroner) og de fire andre i titan (8.790 kroner).

Suunto Vertical
(Foto: Suunto)

Det er de fire titanklokkene som kan benytte sollys til å lade batteriet. Batteriet i titanklokken skal holde i opptil 85 timer, mens de billigere modellene i rustfritt stål har en batterilevetid på 60 timer, lover Suunto.

Les også Løpere får Amoled-teknologi De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.

Klokkens nye offline-terrengkart utfyller de allerede avanserte navigasjonsfunksjonene i ‘Suunto’-appen, lover den finske produsenten. Og med ‘Suunto’-appens temperaturkart, 3D-kart og bilder av veioverflater skal det være enkelt å finne og planlegge ruter, og den ferdige ruten kan deretter synkroniseres sømløst med klokken.

Suunto Vertical
(Foto: Suunto)

Suuntos nye ‘Training zone’-funksjon gir deg muligheten til å spore innsats, fremgang og restitusjon i forbindelse med treningen, samt tilgang til drømmeanalyse og Sunto-trenernes anbefalinger, som anvender kunstig intelligens.

Suunto Vertical veier hhv. 74 gram (titan) og 86 gram (rustfritt stål), og den 1,4″ store urskiven er fremstilt av safirglass. Klokken er vanntett ned til 100 meter og støtter navigasjon via GPS GLONASS, GALILEO, BEIDOU og QZSS9.

Brukere av Suunto Vertical kan også benytte seg av tjenester som Strava, Training Peaks og Komoot. Klokken selges i butikkene til prisene nevnt ovenfor fra 16. mai.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

1 hendelser på “Suunto Vertical er skapt for turer og fysisk trening”

  1. Drømmeanalyse?? Wow!!!! Akkurat det har ingen Garmin-klokke eller annen teknisk innretning i hele verden så vidt jeg vet. Så der har Suunto virket kommet med en stor innovasjon!! 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Suunto Vertical lades av sollyset

Løpere får Amoled-teknologi

Scroll to Top