TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Garmins Forerunner-serie får Amoled-skjermer

De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.

forfatter
Publisert 05.03.23 - 09:07

Ifølge Garmin er de to nye klokkene spesielt utviklet for å hjelpe idrettsutøvere med å planlegge, forberede seg, prestere og holde kontakten.

Begge klokkene er laget av lette materialer, og de skal være lysstyrke og velegnede for alle distanser. Amoled-skjermen på Forerunner 265 og Forerunner 965 kan være på hele tiden hvis ønskelig og er enkel å lese under alle værforhold. Berøringsskjermen suppleres av Garmins tradisjonelle design som inkluderer fem knapper.

I 20 år har Forerunner-serien hjulpet idrettsutøvere på alle nivåer med å nå sine mål, og vi er glade for å fortsette å levere revolusjonerende løsninger gjennom våre nyeste GPS-aktiverte smartklokker for løping, i tillegg til å legge til lyssterke Amoled-skjermer“, sier Dan Bartel, global salgssjef i Garmin. “Med Garmins førsteklasses treningsdata, restitusjonsinnsikt, imponerende batterilevetid og mer, kan idrettsutøvere løpe – og restituere – mens de vet at de har verktøyene for å prestere på sitt aller beste.”

Forerunner 265 – for deg som ønsker å bli bedre

For å hjelpe idrettsutøvere med å bli bedre og raskere har Forerunner 265 en rekke verktøy som analyserer resultatene dine, som VO2 Max, ytelsesforhold, treningseffekt og mer. Hvis du trener til et løp, kan du benytte deg av tilpassede treningsplaner. Velg å legge til løpet ditt i kalenderen i Garmin Connect og motta daglige forslag til treningsøkter, eller bruke ekspertplanlegging fra Garmin-trenere via Garmin Coach.

Forerunner 265 er tilgjengelig i to forskjellige størrelser og varianter (Foto: Garmin)

Forerunner 265 er tilgjengelig i to forskjellige størrelser: Forerunner 265 (42 mm), som har en batterilevetid på opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 15 dager i smartklokkemodus. Og Forerunner 265 (46 mm), som har en batterilevetid på opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 13 dager i smartklokkemodus.

Forerunner 965 – For deg som vil bli best

Forerunner 965 bygger videre på 265 med flere ytelsesdata, innebygde kart og muligheten til å lagre enda flere sanger direkte på klokken.

For å fortsette å prestere på ditt beste, kan du bruke den nye Load Ratio-funksjonen, som måler innsatsen din på kort og mellomlang sikt – slik at du ikke trapper opp treningen for raskt. Dermed kan du holde deg skadefri og unngå tilbakefall.

Forerunner 965
Forerunner 965 med Garmins største Amoled-skjerm på 1,4″. 47 mm urkasse i titan. (Foto: Garmin)

Med innsikt fra Real-time Stamina-funksjonen kan du unngå å gå tom for krefter og i stedet styre innsatsen din, mens ClimbPro hjelper deg med å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende stigninger, distanse og høydeøkning. I tillegg vil innebygde fargekart hjelpe deg med å holde deg på sporet og fullføre hele distansen, enten du løper eller sykler på veier eller i tett skog.

Forerunner 965 har Garmins største 1,4-tommers Amoled-skjerm. Den har en innfatning i titan og er 47 mm. Batterilevetiden hevdes å være opptil 31 timer i GPS-modus og opptil 23 dager i smartklokkemodus.

Pris og tilgjengelighet

Forerunner 265 er tilgjengelig nå til en veiledende utsalgspris på 5.699 kroner.

Mens Forerunner 965 vil være tilgjengelig i slutten av mars til en veiledende utsalgspris på 7.399 kroner.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Bra innstegsmodell En smartklokke for barn, som også er en mobiltelefon. Skreddersydd til å passe både barnets og foreldrenes behov.
Apple lanserer ny streamingtjeneste Den nye tjenesten har fokus på klassisk musikk.
3D er tilbake! Selv om kalenderen viser 2023 og ikke 2010, prøver det kinesiske selskapet ZTE seg på et nytt nettbrett med brillefri 3D-skjerm.
Løpere får Amoled-teknologi De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.
Hva skjedde egentlig med Huawei? Med stilige nye produkter og den største standen av alle på mobilmessen i Barcelona, viste den kinesiske mobilgiganten muskler.
Følg Lyd & Bilde