Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmins Forerunner-serie får Amoled-skjermer

De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.

Skrevet av / 05.03.23 - 09:07
Garmins Forerunner-serie får Amoled-skjermer

Ifølge Garmin er de to nye klokkene spesielt utviklet for å hjelpe idrettsutøvere med å planlegge, forberede seg, prestere og holde kontakten.

Begge klokkene er laget av lette materialer, og de skal være lysstyrke og velegnede for alle distanser. Amoled-skjermen på Forerunner 265 og Forerunner 965 kan være på hele tiden hvis ønskelig og er enkel å lese under alle værforhold. Berøringsskjermen suppleres av Garmins tradisjonelle design som inkluderer fem knapper.

«I 20 år har Forerunner-serien hjulpet idrettsutøvere på alle nivåer med å nå sine mål, og vi er glade for å fortsette å levere revolusjonerende løsninger gjennom våre nyeste GPS-aktiverte smartklokker for løping, i tillegg til å legge til lyssterke Amoled-skjermer«, sier Dan Bartel, global salgssjef i Garmin. «Med Garmins førsteklasses treningsdata, restitusjonsinnsikt, imponerende batterilevetid og mer, kan idrettsutøvere løpe – og restituere – mens de vet at de har verktøyene for å prestere på sitt aller beste.»

Forerunner 265 – for deg som ønsker å bli bedre

For å hjelpe idrettsutøvere med å bli bedre og raskere har Forerunner 265 en rekke verktøy som analyserer resultatene dine, som VO2 Max, ytelsesforhold, treningseffekt og mer. Hvis du trener til et løp, kan du benytte deg av tilpassede treningsplaner. Velg å legge til løpet ditt i kalenderen i Garmin Connect og motta daglige forslag til treningsøkter, eller bruke ekspertplanlegging fra Garmin-trenere via Garmin Coach.

Forerunner 265 er tilgjengelig i to forskjellige størrelser og varianter (Foto: Garmin)

Forerunner 265 er tilgjengelig i to forskjellige størrelser: Forerunner 265 (42 mm), som har en batterilevetid på opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 15 dager i smartklokkemodus. Og Forerunner 265 (46 mm), som har en batterilevetid på opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 13 dager i smartklokkemodus.

Forerunner 965 – For deg som vil bli best

Forerunner 965 bygger videre på 265 med flere ytelsesdata, innebygde kart og muligheten til å lagre enda flere sanger direkte på klokken.

For å fortsette å prestere på ditt beste, kan du bruke den nye Load Ratio-funksjonen, som måler innsatsen din på kort og mellomlang sikt – slik at du ikke trapper opp treningen for raskt. Dermed kan du holde deg skadefri og unngå tilbakefall.

Forerunner 965
Forerunner 965 med Garmins største Amoled-skjerm på 1,4″. 47 mm urkasse i titan. (Foto: Garmin)

Med innsikt fra Real-time Stamina-funksjonen kan du unngå å gå tom for krefter og i stedet styre innsatsen din, mens ClimbPro hjelper deg med å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende stigninger, distanse og høydeøkning. I tillegg vil innebygde fargekart hjelpe deg med å holde deg på sporet og fullføre hele distansen, enten du løper eller sykler på veier eller i tett skog.

Forerunner 965 har Garmins største 1,4-tommers Amoled-skjerm. Den har en innfatning i titan og er 47 mm. Batterilevetiden hevdes å være opptil 31 timer i GPS-modus og opptil 23 dager i smartklokkemodus.

Pris og tilgjengelighet

Forerunner 265 er tilgjengelig nå til en veiledende utsalgspris på 5.699 kroner.

Mens Forerunner 965 vil være tilgjengelig i slutten av mars til en veiledende utsalgspris på 7.399 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Suunto Vertical lades av sollyset

Løpere får Amoled-teknologi

Huawei Watch GT 3 SE

Lyd & Bilde
Scroll to Top