Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Suunto lanserer ny dykkerklokke

Ocean-klokken kombinerer dykkerteknologi med sportsfunksjoner, og er designet for både dykkere og eventyrere.

Skrevet av / 21.06.24 - 15:44
Suunto lanserer ny dykkerklokke

Den finske produsenten Suunto har nettopp lansert sitt nyeste produkt, Suunto Ocean, som kombinerer funksjoner fra dykkecomputer og GPS-sportsklokke i en komplett pakke. Klokken er designet for både sportsdykking og fridykking, og tilbyr avansert sporing av dykkeruter og et bredt utvalg av sportsmoduser.

Les også Kontroll på pulsen Pulsklokke eller pulsmåler? Hva er forskjellen, og hvorfor bør du velge det ene eller det andre?

Suunto Ocean har en lyssterk 1,43″ AMOLED-skjerm og støtter både enkeltgass- og multigassdykk med luft og nitrox. Den har trådløs flasketrykkovervåking når den er koblet til Suunto Tank POD, og gir detaljerte høydemålinger og stormvarsler via en lufttrykksensor.

Deg og din dykkekompis? (Foto: Suunto)

I tillegg til dykking har klokken over 95 forskjellige sportsmoduser, inkludert terrengløping, sykling, svømming og yoga. Den måler også daglige aktiviteter som skritt, puls, søvnkvalitet og kalorier.

Klokken er tilgjengelig nå i Suuntos nettbutikk og koster 9.290 kr.

 

Les også Nye treningsørepropper fra Shokz Shokz OpenFit Air og OpenSwim Pro lar deg nyte musikk både på løpetur og i bassenget.
Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den ultimate dykkerklokken til ditt neste eventyr

Nye treningsørepropper fra Shokz

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Scroll to Top