Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Shokz-propper for trening og svømming

Shokz OpenFit Air og OpenSwim Pro lar deg nyte musikk både på løpetur og i bassenget.

Skrevet av / 08.06.24 - 12:00
Shokz-propper for trening og svømming

Det unike med Shokz-proppene er at de bruker såkalt «bone conduction»-teknologi, noe som betyr at lydvibrasjonene ledes via kinnbenet til det indre øret. Dermed unngår man å blokkere øregangen, noe mange opplever som ubehagelig.

Foto: Shokz

Den første modellen er Shokz OpenFit Air, som er perfekt for løping, ettersom designet gjør at du kan høre omgivelsene dine og ikke trenger å bekymre deg for trafikken. IP54-klassifiseringen betyr at de tåler regn. Takket være OpenBass Air-teknologien skal de ha forbedret bassrespons, noe som ofte er et problem med ørepropper. De har et dråpeformet design som skal gjøre at de sitter komfortabelt rundt øret, og de veier bare 9 gram.

Øreproppene har fire stråleformende mikrofoner som er rettet mot munnen for å fange opp stemmen bedre. De har også berøringsknapper for å svare på anrop. Batteritiden er oppgitt til 6 timer, med en total spilletid på 28 timer når de er ladet i etuiet. 10 minutters hurtiglading gir ytterligere 2 timers lytting. De har en matt silikonoverflate og er tilgjengelige i rosa, hvitt og svart.

Foto: Shokz

Hvis du ikke er fornøyd med regntette propper, kan du velge Shokz OpenSwim Pro, som, de er helt vanntett ned til 2 meter. Den forrige modellen var ladet med MP3-musikk, ettersom det er vanskelig å ha med seg mobiltelefonen i vannet. Med denne modellen får du også Bluetooth, slik at du kan bruke dem som vanlig når du er på land.

Svømmere elsker OpenSwim, men mange har etterspurt en funksjon som gjør at de kan bruke Bluetooth når de ikke er i vannet. Derfor er vi utrolig stolte over å kunne legge Shokz’ gjenkjennelige lyd med åpne ører til våre mest allsidige hodetelefoner hittil”, sier Vincent Xiong, CEO i Shokz.

Passformen gjør at de kan brukes sammen med badehetter, sykkelhjelmer og svømmebriller. Med to mikrofoner kan de også brukes til samtaler. Batteriet skal holde til 9 timers lytting, og de kan hurtiglades hvis det kniper.

Pris og tilgjengelighet 

Shokz OpenFit Air er tilgjengelig for kjøp nå for 1.499 kr

Shokz OpenSwim Pro er også tilgjengelig nå og koster 2.499 kr

Shokz OpenFit

Annerledes og bra

Shokz presenterer en ny hodetelefon med "direct pitch air conduction technology". Prislappen er litt høy, men hvis den er god, kan det være verdt det.

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den ultimate dykkerklokken til ditt neste eventyr

Nye treningsørepropper fra Shokz

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Scroll to Top