Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin Tacx NEO 3M lar deg holde snøen på avstand under sykkeltreningen

Treningsmaskinen gir en langt mer realistisk opplevelse enn en ergometersykkel.

Skrevet av / 09.12.23 - 10:00
Garmin Tacx NEO 3M lar deg holde snøen på avstand under sykkeltreningen

På våre breddegrader er ikke sykkelsesongen særlig lang, med mindre man mener at man skal slite seg til jobben. Hvis du vil sykle lange distanser i god fart, må du før eller siden ta turen innendørs. Men vanlige treningssykler gir ikke noen særlig sykkelopplevelse, til tross for at man tråkker i pedalene.

TacxNeo3M_0052-Final-cmyk.jpg TacxNeo3M_0451-Final-cmyk.jpg
<
>
Foto: Garmin

Garmin ønsker å rette opp i dette med sin Tecx NEO 3M, som ikke er en komplett ergometersykkel, men en maskin som erstatter bakhjulet på din eksisterende sykkel. Det meste er altså slik du er vant til. Maskinen kan gi deg bevegelser i flere retninger og har et elektromagnetisk bremsesystem som kan gi deg en følelse av ulike underlag, også i nedoverbakker.

Målet vårt er å gjøre innendørstrening like realistisk som en utendørs sykkeltur, og vi er stolte av å gjøre nettopp dette med lanseringen av Tacx NEO 3M – den eneste rullen som tilbyr bevegelse i flere retninger, et virtuelt svinghjul og magnetisk motstand. Nå kan du utnytte funksjoner og teknologi som ikke finnes andre steder, noe som løfter treningen din til et helt nytt nivå», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Utdrag fra pressemeldingen:

  • Bevegelse i flere retninger: Innebygde bevegelsesplater utfyller den naturlige side-til-side-bevegelsen til en rytter med bevegelsen fremover-bakover, slik at du kan sykle i en mer naturlig stilling og trene mer effektivt. Platene kan også kobles fra om ønskelig.
  • Ekte landeveisfølelse: Det virtuelle svinghjulet simulerer følelsen av å sykle på en rekke underlag – for eksempel brostein og grus – for mest mulig realistisk3 trening.
  • Appintegrasjon: I tillegg til å integrere med Tacx Training-appen, kan du koble til andre populære virtuelle treningsplattformer som TrainerRoad og Zwift. Sykkeldataene dine lastes automatisk opp til Garmin Connect-appen.
  • Simulerte stigninger: Bli bedre til å takle de tøffeste stigningene ved å øve på realistisk simulerte stigninger med stigninger på opptil 25 % – og simuler utforkjøringer også.
  • Nøyaktighet ved måling av kraft: Nøyaktige ytelsesmålinger av kraft, hastighet og tråkkfrekvens med en nøyaktighet på innen 1 % over et bredere spekter av kraftuttak for å møte ryttere på alle nivåer.
  • Spurtklar: Få maksimal stabilitet, selv i eksplosive spurter – opptil 2 200 watt.
  • Dynamisk treghet: Oppretthold følelsen av at du beveger deg fremover basert på din egen vekt, hastighet og stigning.
  • ERG-modus: Wattmål justeres automatisk når du trener i denne modusen.
  • Eksepsjonell design: Magneter minimerer vibrasjoner for en ekstraordinær stillegående smartrulle, mens en innebygd LED-indikator endrer farger for å vise hvor hardt rytteren tråkker. Man kan også sykle uten å koble til smartfunksjonene. Sykkelrullen har også et nytt integrert håndtak som gjør den lettere å transportere.

Pris og tilgjengelighet

Garmin Tacx NEO 3M er tilgjengelig nå for 24 699 kroner.

5 Aktivitetsarmbånd

Ha kontroll på helsen – lev lenger og friskere

Vi blir bare eldre og eldre. Men hva er meningen med å bli eldre om man ikke holder seg frisk? Og hvordan vet jeg om jeg får tilstrekkelig med aktivitet i forhold til søvn og restitusjon?

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top