Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CES 2024: Garmin lanserer pulsmålere og klokker for kvinner

Garmin lanserer pulsmåleren HRM-Fit og oppdaterer Lily 2 mote-smartklokkene.

Skrevet av / 11.01.24 - 14:02
CES 2024: Garmin lanserer pulsmålere og klokker for kvinner

Pulsmålere som festes til bringen er en utmerket måte å følge med på anstrengelsesnivået på, men for kvinner betyr det at man må fikle med enda et elastikkbånd. Garmin har utviklet den nye HRM-Fit, som er enkel klips man fester på sports-BH-en.

«HRM-Fit er et treningsverktøy som er spesialutviklet for våre kvinnelige kunder. Enten man skal løpe eller gjennomføre en HIIT-time, festes den nederst på sports-BH’en for å få nøyaktige puls og treningsdata som kan hjelpe med å spore aktivitetene og få en bedre forståelse av kroppen», forteller Susan Lyman hos Garmin.

HRM Fit (Foto: Garmin)
 • Tilkobling: Overfør nøyaktige puls- og ytelsesdata i sanntid til kompatible Garmin-smartklokker, Edge-sykkelcomputere, kompatibelt treningsutstyr, Tacx Training-appen og mer.
 • Treningsalternativer: Registrer pulsdata for en rekke aktiviteter, inkludert løping, innendørs og utendørs sykling, styrketrening, HIIT, saltimer og mer. I tillegg lagrer HRM-Fit treningsdataene dine selv om du tar av deg den kompatible smartklokken1 og lar den være utenfor rekkevidde under aktiviteten. Så snart smartklokken din er innenfor rekkevidde igjen, overføres treningsdataene dine.
 • Innendørs løping: Se tempo og distanse på en kompatibel Garmin-smartklokke mens du løper på en innendørs bane eller tredemølle1.
 • Aktivitetssporing: Selv om du ikke har på deg smartklokken, kan HRM-Fit registrere skritt, kaloriforbruk, intensitetsminutter og hjertefrekvens. Den vil også oppdatere alle kompatible Garmin-enheter via Garmin Connect-appen.
 • Løpsdynamikk: Dra nytte av løpsdynamikken, inkludert balanse for tid med bakkekontakt, tråkkfrekvens, skrittlengde og mer – når den kombineres med en kompatibel smartklokke fra Garmin1 – og få hjelp til å forbedre løpeformen din.

Pris og tilgjengelighet

Pulsmåleren vil bli vist frem på Garmins stand på CES 2024. Veiledende pris er kr. 1 939,-

Foto: Garmin

Lily 2 smartklokker

Garmin oppdaterer nå sin Lily-serie med trendy smartklokker. Lily 2-serien har et klassisk utseende, men med et trykk vises en moderne berøringsskjerm. Klokken har en metallkasse og er tilgjengelig i flere farger, i tillegg til lær-, nylon- eller silikonremmer slik at du kan skape din egen stil.

«Lily serien er kjent for sitt slanke og elegante design. Vi er stolte av å kunne introdusere enda flere helse- og treningsfunksjoner i kombinasjon med trådløse, tilkoblede funksjoner. Lily 2 er stilig og passer like godt til fest som til hverdagsbruk. Denne trendy smartklokken holder deg alltid oppdatert via populære funksjoner og passer uansett hvilken livsstil du har», forteller Susan Lyman hos Garmin.

Lily2 (Foto: Garmin)
 • Body Battery™: Mål energinivået ditt gjennom dagen for å finne den beste tiden for både aktivitet og hvile.
 • Søvnvurdering: Få en poengsum som viser søvnkvaliteten den siste natten, samt innsikt i hvordan du kan forbedre søvnen din. Hold også styr på forskjellige søvnstadier, hjertefrekvens og pulsvariasjon(HRV), stress, pulsoksymetri2 og respirasjon (pust).
 • Spor aktivitet: Hold oversikt over skritt, kaloriforbruk, intensitetsminutter og mer.
 • Sportsapper: Tren med innebygde sportsapper for kondisjonstrening, yoga, styrketrening og mer. Og bruk den nye danseaktivitetsprofilen som kan brukes til en rekke dansestiler, inkludert Zumba®, Afrobeat, Bollywood, EDM og hip-hop.
 • Tilkoblet GPS: Når du går, sykler eller løper utendørs, kan du koble til GPS’en til den kompatible smarttelefonen din for å få nøyaktige aktivitetsdata.
 • Aktivitetsindikator: Få påminnelser om å bevege deg når du har vært stillesittende for lenge, og få forslag til forskjellige bevegelser som å rulle skuldrene, strekke til siden, knebøy og mer. Du kan også velge stillesittende alternativer.
 • Garmin Pay: Betal raskt og enkelt med kontaktløs betaling når du er i butikken. Les mer om hvilke banker som tilbyr tjenesten på Garmin.no (tilgjengelig i Lily 2 Classic smartklokker).

Pris og tilgjengelighet

Klokkene er kompatible med både Apple- og Android-mobiler og vises frem på Garmins stand på CES. Lily 2 koster 3 399 kroner, mens Lily 2 Classic koster 4 249 kroner. Begge er tilgjengelige for salg nå.

 

Garmin Tacx NEO 3M lar deg holde snøen på avstand under sykkeltreningen

Treningsmaskinen gir en langt mer realistisk opplevelse enn en ergometersykkel.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top