Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Veronika – nå er ny trailer til krimserien her

SkyShowtime slipper ny traileren, og flere bilder, fra den nordiske krimseserien med Tobias Santelman og Alexandra Rapaport .

Skrevet av / 22.02.24 - 09:52
Veronika – nå er ny trailer til krimserien her

Nylig annonserte SkyShowtime en rekke nye originalserier for vinter- og vårsesongen, deriblant den nye svenske originalserien: Veronika.

Veronika var opprinnelig en Viaplay Originalserie, men ble kjøpt opp av SkyShowtime; som lover en krimthriller med paranormale elementer.

Alexandra Rapaport, «Veronika» (Foto: SkyShowtime)

I hovedrollene møter vi de nordiske skuespillerne Alexandra Rapaport (Gåsmamman) og Tobias Santelmann (Velkommen til Utmark, Exit).

Veronika vil bestå av åtte episoder, er laget og skrevet av Katja Juras og Anna Lindblom (Gåsmamman), mens regien er ved Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

SkyShowtime har nå sluppet nye bilder, samt trailer:

 

Veronika beskrives egentlig best som en psykologisk thriller med paranormale elementer, og bringer noe nytt til kategorien nordisk krim noir.

I serien følger vi politibetjenten Veronika Gren (Rapaport), som sliter med både nettbrettavhengighet og et komplisert familieliv – alt dette mens hun plutselig begynner å få ubehagelige syner som får henne til å stille spørsmål ved virkeligheten.

Veronika_a (16) Veronika_a (15) Veronika_a (14) Veronika_a (9) Veronika_a (2) Veronika_a (1)
<
>
Veronika (Foto: SkyShowtime)

Serien finner sted i en liten by der Gren strever med sitt kompliserte familieliv, ektemannen Tomas (Santelmann), og en godt skjult pilleavhengighet. Når merkelig ting begynner å skje, og en død gutt dukker opp foran henne, tror Veronika hun har mistet vettet. Motvillig aksepterer hun etter hvert at gutten ikke er en illusjon.

Les også Ny serie fra skaperen av Yellowstone Taylor Sheridan byr opp til ny westernserie. Og nok en gang treffer multitalentet blinken!

Når hun blir klar over at to tenåringsjenter er blitt myrdet, befinner Veronika seg plutselig midt i en drapsetterforskning som går dypere enn noen i byen vil ta inn over seg. Hun må avdekke sannheten, og finne sammenhengen mellom sakene, for å forhindre at drapsmannen slår til igjen. Men vil noen tro henne?

Også kjente navn som Olle Sarri (Snabba Cash), Isac Calmroth og Arvin Kananian er med i ledende roller. Sarah Rhodin, Wilma Lidén og Eddie E. Dominguez blir å se i biroller.

Veronika_a (9) Veronika_a (8) Veronika_a (7) Veronika_a (6) Veronika_a (5) Veronika_a (4) Veronika_a (3) Veronika_a (2) Veronika_a (10) Veronika_a (11)
<
>
Veronika (Foto: SkyShowtime)

Alexandra Rapaport er spent på mottakelsen:

Jag ser väldigt mycket fram emot att dela vår serie Veronika med SkyShowtimes publik. Vi har arbetat så hårt för att göra vår vision till verklighet och jag är så stolt över resultatet. Jag tror att kombinationen mysterium, pusseldeckare/kriminalare och psykologisk thriller med en touch av något som kanske eller kanske inte är övernaturligt är unik, och jag hoppas att tittarna kommer att älska vår bäbis.

Les også Norden viser (nok en gang) vei SkyShowtime lanserer sin første nordiske originalserie. En stilsikker, men smått famlende krimthriller.

Tobias Santelmann gleder seg til å få presentert Veronika til publikum:

Å filme Veronika med en så fantastisk rollebesetning og suverent team og skape karakteren Tomas var en virkelig hyggelig opplevelse. Jeg er veldig glad for at SkyShowtimes publikum får være en del av den spennende og, tidvis, forferdelige verdenen som vi har skapt – jeg er sikker på at serien vil holde dem på kanten av stolen!

Veronika får sin strømmepremiere, på SkyShowtime, den 22. mars. Da slippes de to første episodene, etterfulgt av to ukentlige episoder.

Veronika (Foto: SkyShowtime)

Litt over halvannet etter Norden-lanseringen vil SkyShowtime ha lansert en mengde nye originalserier, samt sikret seg flere blockbustere fra Hollywood.

SkyShowtimes Chief Content Officer, Kai Finke, er stolt over hva strømmetjenesten nå kan tilby:

Vi ser frem til å ta vår nye svenske originalserie fra SkyShowtime til publikum rundt om i Europa i mars. Med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann i hovedrollene og et fantastisk team av skapere bak serien, synes vi seerne vil bli grepet av Veronikas skremmende historie når de går inn i denne krimthrilleren som du rett og slett ikke kan gå glipp av.

Les også Kevin Costner presenterer "Horizon: An American Saga" Del 1 har premiere 28. juni, og traileren ligger ute nå!

Strømmetjenesten vil også øke produksjonen av de lokale seriene. Originalserier som Bosé, Kodenavn: Annika, Fleeting Lies, Poker Face, The Invisible Ladies, The Winner og Warszawianka

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top