Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

True Detective gjenoppstår – se trailer

Den enestående krimserien får nå sein fjerde sesong - med en skuespillerlegende i hovedrollen.

Skrevet av / 14.04.23 - 08:46
True Detective gjenoppstår – se trailer

Det har gått hele 9 år siden vi først stiftet bekjentskap med det outrerte krimuniverset til serieskaper Nic Pizzolatto.

I 2014 kunne vi skrekkslagne av fryd bevitne Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollene i True Detective, sesong 1. Den dag i dag, fortsatt en av tidenes beste TV-serier!

Les også True Detective Louisiana 1995: En unge kvinnelig prostituert blir funnet misbrukt, torturert og drept midt ute i ødemarken. Hun er bundet på hender og føtter og har bukkehorn til «krone». For å løse saken blir de to umake detektivene Hart (Woody Harrelson) og Cohle (Matthew McConaughey) satt på saken.

Andresesongen (2015) var en skuffende affære, mens sesong 3 (med Mahershala Ali i hovedrollen; 2019) løftet serien til gamle høyder.

Nå slippes snart sesong 4, og det med en virkelig Hollywood-legende i hovedrollen. HBO Max har nå sluppet den første teaseren:

 

Fjerdesesongen er satt til eksotiske Alaska, og har fått tittelen True Detective: Night Country.

Les også Swank graver dypere! En gravejournalist fra New York blir stilt overfor helt andre utfordringer, og må justere kursen, i møte med USAs største stat.

I hovedrollene får vi se ingen ringere enn skuespillerlegenden Jodie Foster (Nattsvermeren, The Accused), samt nykommeren Kali Reis.

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen:

Idet den lange vinternatten senker seg i Ennis, Alaska, blir åtte menn som jobber på den arktiske forskningsstasjonen Tsalal borte. Mennene er sporløst forsvunnet, og for å løse saken må etterforskerne Liz Danvers (Foster) og Evangeline Navarro (Reis) dykke ned i mørket og grave i de hjemsøkte hemmelighetene som ligger begravet dypt under den evige isen.

Les også Farvel til HBO! HBO Max bytter navn på strømmetjenesten - og får mer innhold.

I tillegg til Foster og Reis, vil vi få se følgende i ledende roller: Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston og John Hawkes.

Serieskaper denne runden er meksikanske Issa López. Hun står også ansvarlig for manus og regi.

HBO Max har ennå ikke annonsert en premieredato, men forvent å se Foster & Co mot høsten/slutten av året.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Lyd & Bilde
Scroll to Top