Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Trailer: Zack Snyder’s Justice League

Se den første, heftige, traileren til den nye storfilmen.

Skrevet av / 15.02.21 - 13:15
Trailer: Zack Snyder’s Justice League

I 2017 kom Warner med sin «ultimate» superheltfilm, der de samlet alle superheltene fra sitt DC-univers.

Superheltilmen følger «The Justice League», Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) og Cyborg (Ray Fisher), i deres desperate forsøk på å redde verden fra Steppenwolf og hans hær av Parademons.

Filmen, Justice League, fikk relativt hard medfart hos anmelderne (og publikum). I flere år nå har filmens opprinnelige regissør, Zack Snyder, lovet at han vil komme med en ny versjon, en «Director’s Cut».

Justice League (2017) (Foto: Warner)

Snyder (300) måtte trekke seg fra filmen på grunn av personlige årsaker, den ble dermed fullført av Joss Whedon – og endte tilsynelatende opp langt ifra Snyders opprinnelige idé.

Les også Justice League Superheltene i DC forsøker seg på en Avengers, men de er hverken like friske eller interessante som sine Marvel-fettere.

Den nye filmen, Zack Snyder’s Justice League, var opprinnelig planlagt for storslagen kinolansering – men det var i en annen tid, post korona…

Warner har bestemt seg for (nesten) samme praksis på Justice League 2.0 som Wonder Woman 1984.

Wonder Woman 1984 ble sluppet rett på Warners strømmetjeneste HBO Max i USA, samme dag som den hadde kinopremiere (i de få kinosalene som fortsatt holdt åpent). Zack Snyder’s Justice League derimot vil lanseres eksklusivt på HBO-strømmetjenester, herunder HBO Nordic i Norden.

Zack Snyder’s Justice League (Foto: Warner Bros./HBO)
Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Den 18. mars kan alle HBO Nordic-abonnenter benke seg foran sin egen storskjerm, hjemme i sin lune stue og se hva Snyder har fått ut av det bearbeidede materialet. I tillegg til forbedrede spesial- og digitaleffekter er det også filmet nytt materiale til den nye versjonen. Kostnadene har beløpt seg til ca. 615 millioner kroner.

Vi håper du har en riktig god sofa i TV-stuen, og ikke harde pinnestoler, for den nye filmen er hele 4 (!) timer lang.

I dag ble traileren til den «nye» filmen sluppet:

 

Filmens manus er skrevet av Chris Terrio, etter en historie av Chris Terrio, Zack Snyder og Will Beall. Manuset er basert på DC-karakterene fra Superman, skapt av Jerry Siegel og Joe Shuster. Charles Roven og Deborah Snyder har produsert, og filmens utøvende produsenter er Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio og Ben Affleck.

«Zack Snyder’s Justice League», på HBO Nordic den 18. mars (Foto: Warner/HBO)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top