Nyhet

Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime slipper nå traileren til den kommende Clancy-filmen.
forfatter

Amazon Prime lanserer den nye actionthrilleren Tom Clancy’s Without Remorse den 30. april. Hovedrollen bekles av Michael B. Jordan (Creed), med regi av Stefano Sollima.

Filmen er basert på romanen med samme navn fra 1993 av Tom Clancy, og en spin-off av Jack Ryan-filmserien.

Les også

Jack Ryan

Amazon har allerede den rebootede Ryan-filmserien Tom Clancy’s Jack Ryan, med en glimrende John Krasinski i hovedrollen som den superintelligente, litt nerdete, papirflytter-agenten som må ut i felten.

Action-Ryan! Jack Ryan er tilbake – og denne gangen har han lagt sin analytiske hjernehalvdel til side.

Her kan du se filmens første trailer:

Den nye filmen forteller opprinnelseshistorien til John Kelly (kjent som: John Clark), en US Navy SEAL, som avdekker en internasjonal konspirasjon mens han søker rettferdighet for sin gravide kone, som ble tatt av dage av russiske soldater.

Når Kelly slår seg sammen med Karen Greer, Navy SEAL, og CIA-agenten Robert Ritter, avslører de et skjult komplott som truer med å trekke USA og Russland inn en alt-utslettende krig.

Michael B. Jordan, «Tom Clancy’s Without Remorse» (Foto: Amazon Prime Video)

Tom Clancys bøker om den den litt nerdete og forsiktige, men desto skarpere, CIA-analytikeren som kastes ut i felten, Jack Ryan, har tidligere blitt gestaltet av Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og nå senest Chris Pine (Shadow Recruit).

Med TV-serien Jack Ryan ble John Krasinski den femte skuespilleren (på fem filmer og én serie) som redder USA/verden fra ukjente farer.

Tom Clancy’s Without Remorse (Foto: Amazon Prime Video)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.