Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime slipper nå traileren til den kommende Clancy-filmen.

Skrevet av / 07.03.21 - 08:00
Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime lanserer den nye actionthrilleren Tom Clancy’s Without Remorse den 30. april. Hovedrollen bekles av Michael B. Jordan (Creed), med regi av Stefano Sollima.

Filmen er basert på romanen med samme navn fra 1993 av Tom Clancy, og en spin-off av Jack Ryan-filmserien.

Les også Jack Ryan Spionfilmene om Jack Ryan (basert på bøkene til Tom Clancy) har snart hatt like mange skuespillere på 5 filmer, som James Bond har hatt på 22.

Amazon har allerede den rebootede Ryan-filmserien Tom Clancy’s Jack Ryan, med en glimrende John Krasinski i hovedrollen som den superintelligente, litt nerdete, papirflytter-agenten som må ut i felten.

Les også Action-Ryan! Jack Ryan er tilbake – og denne gangen har han lagt sin analytiske hjernehalvdel til side.

Her kan du se filmens første trailer:

Den nye filmen forteller opprinnelseshistorien til John Kelly (kjent som: John Clark), en US Navy SEAL, som avdekker en internasjonal konspirasjon mens han søker rettferdighet for sin gravide kone, som ble tatt av dage av russiske soldater.

Når Kelly slår seg sammen med Karen Greer, Navy SEAL, og CIA-agenten Robert Ritter, avslører de et skjult komplott som truer med å trekke USA og Russland inn en alt-utslettende krig.

Les også Billig, bra og sterk på filmklassikere Hos Amazon kan du boltre deg i et stort utvalg av (amerikansk) filminnhold og god kvalitet til en rimelig pris.
Michael B. Jordan, “Tom Clancy’s Without Remorse” (Foto: Amazon Prime Video)

Tom Clancys bøker om den den litt nerdete og forsiktige, men desto skarpere, CIA-analytikeren som kastes ut i felten, Jack Ryan, har tidligere blitt gestaltet av Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og nå senest Chris Pine (Shadow Recruit).

Med TV-serien Jack Ryan ble John Krasinski den femte skuespilleren (på fem filmer og én serie) som redder USA/verden fra ukjente farer.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Tom Clancy’s Without Remorse (Foto: Amazon Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top