TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Trailer: Marvels Eternals

Nå er endelig den første traileren til den etterlengtede Marvel-filmen her.

forfatter
Publisert 24.05.21 - 17:33

Ingen genre har dominert de internasjonale kinolistene det siste tiåret som superheltfilmene. De har blitt selve ryggraden hos så vel kinokjedene som de store internasjonale filmselskapene.

Publikum får åpenbart ikke nok av dem, og elsker å se oppfølgerfilmer med kjente og kjære helter/skurker – noe vi så til gangs har blitt foret med fra Hollywood. Og når man ser på inntjeningstallene, så er ikke det det minste merkelig, Avengers: Endgame omsatte for vanvittige 24 MILLIARDER kroner ($ 2.797.501.328,-).

Les også Superhero Day! Vi markerer "Superhero Day" med våre anbefalte superheltfilmer og -serier.

5. november lanserer Marvel Studios sin nye, stjernespekkede, superheltfilm Eternals, på kino og Disney+; i dag er den første traileren sluppet:

https://youtu.be/0WVDKZJkGlY

 

Filmen, som er regissert av Chloé Zhao (som nylig hanket inn Oscar for årets beste film og beste regi med Nomadland) kommer mot slutten av året (5/11).

Etter den uventede tragedien i kjølvannet av Avengers: Endgame, følger vi the Eternals, en udødelig utenomjordisk rase, skapt av the Celestials, som i all hemmelighet her levd på Jorden i over 7.000 år. Nå gjenforenes de for å forsvare menneskeheten mot sine erkemotstandere, the Deviants.

Eternals (Foto: Walt Disney)

Eternals vekker blant annet oppsikt for å ha den første LGBTQ-superhelten portrettert på film.

Hovedrollene bekles av Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit «Jon Snow» Harington og Gemma Chan.

Eternals (Foto: Marvel/Disney)

I en herlig, akkurat passe pompøs, trailer, hyllet nylig Marvel de største og mest følelsesmessige øyeblikkene fra sine mest kjente filmer – før de, halvveis ut, gav oss små klipp av kommende superheltfilmer.

https://youtu.be/QdpxoFcdORI

Følgende filmer ligger nå på Marvel-tidslinjen, med disse premieredatoene:

  • Black Widow (9. juli 2021)
  • Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings (3. september 2021)
  • Eternals (5. november 2021)
  • Spider-Man: No Way Home (17. desember 2021)
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25. mars 2022)
  • Thor: Love and Thunder (6. mai 2022)
  • Black Panther: Wakanda Forever (8. juli 2022)
  • The Marvels (11. november 2022)
  • Ant-Man and The Wasp: Quantumania (17. februar 2023)
  • Guardians of the Galaxy, Vol. 3 (5. mai 2023)
Les også Black Widow til Disney+ Disney lanserer nå Marvel-storfilmen rett på Disney+.

Så blir det interessant å se fremover hvor mange (om ikke alle) av Marvel-filmene som vil slippes rett-på-Disney+; og det selv post korona.

Først ut er Black Widow, med Scarlett Johansson i tettsittende drakt klar for å «kick ass»; filmen (som er korona-usatt hele 14 måneder) får simultanpremiere på kino (de som er åpne) samt Disney+ den 9. juli.

Black Widow (Foto: Walt Disney)

PS! Du kan lese anmeldelse av samtlige av Marvel-filmene her!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde