TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

The Last of Us kommer til HBO Max i januar

Kan du ikke få nok av zombie-serier? Gled deg, på nyåret kommer HBO Max med nok en godbit.

forfatter
Publisert 16.12.22 - 09:31

Film- og seriemarkedet for apokalyptiske zombie-titler er tilsynelatende umettelig. Frank Darabonts The Walking Dead har i årevis gått sin seiersgang på HBO Max, og hadde sin avsluttende episode (sesong 11!) den 21. november.

Men fortvil ikke, strømmegiganten har flere zombie-ess i ermet.

Den nye serien The Last of Us får premiere på HBO Max den 16. januar neste år.

https://youtu.be/uLtkt8BonwM

 

Originalserien The Last of Us er basert på det populære Playstation-spillet ved samme navn. Serien er skrevet av Craig Mazin (Chernobyl), som også figurerer som utøvende produsent, og spillskaper Neil Druckmann.

Les også Helvetes kommunisme! Strålende (!) serie som belyser hvordan kommunismen som system var avgjørende faktor i den forferdelige Tsjernobyl-katastrofen.

Hovedrollene bekles av Pedro Pascal (The Mandalorian), Bella Ramsey, Gabriel Luna og Merle Dandridge. I andre ledende roller ser vi blant annet Anna Torv, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Ashley Johnson og Troy Baker.

The Last of Us, sesong 1_1 (2) The Last of Us, sesong 1_1 (3)
<
>
The Last of Us, sesong 1 (Foto: HBO Max)

Den ni episoder lange serien tar til i 2003, i Austin, Texas; i det en pandemi er i ferd med å bre seg over verden (lyder kjent?).

Allerede i episode 1 hopper vi frem til nåtiden, og dagens Boston. Tyve år etter at den moderne sivilisasjonen ble lagt i ruiner, får en av de overlevende, Joel (Pascal), i oppdrag å smugle 14 år gamle Ellie (Ramsey) ut av en karantenesone.

Det som i utgangspunktet fremstod som en rask og enkel jobb, blir snart en brutal og utfordrende reise på tvers av USA, som krever at de to samarbeider for å overleve.

L&B har allerede fått tilgang til første episode, og kan love at zombie-fans har noe å se frem til på nyåret.

Les også Julekos i det ville, brutale, vesten? Disse seriene/filmene kan du strømme i desember - og nå kommer 1923!
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Klart for sesong 2! Sopp-zombie-serien har virkelig slått an hos både publikum og kritikere - nå gir HBO Max grønt lys for sesong 2.
Gangsterhelvete! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer oss beinhard sosialrealisme, og gangsterhelvete – på inn- og utsiden av murene.
Den Sorte Panteren kommer til Disney+! Nå kan du snart se den Oscar-nominerte Marvel-filmen på Disney+.
Februar-høydepunkter Reese Witherspoon og David Harbour topper Netflix-nyhetene i februar.
Horer, kokain og raske penger. What’s not to like! De tre livsglade gledespigene, med bagasjen full av demoner, gjør et siste desperat forsøk på å unnslippe fortiden. Og vi henger fortsatt med.
Følg Lyd & Bilde