Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

The Last of Us kommer på 4K Blu-ray

En av de mest strømmede HBO-seriene slippes på Blu-ray, 4K Blu-ray og DVD(!) 17. juli - kan forhåndsbestilles nå.

Skrevet av / 21.03.23 - 08:00
The Last of Us kommer på 4K Blu-ray

Selv om strømmetjenestene vokser i antall og kvaliteten blir stadig bedre, finnes det noen filmer og serier det simpelthen kan være verdt å eie en fysisk kopi av. På denne måten er man sikret å ha favoritt-innholdet tilgjengelig når Wi-Fi-en streiker, eller strømmetjenesten har tekniske problemer. I verste fall kan det også forekomme at en populær serie forsvinner fra tjenesten du abonnerer på, og da kan gode råd være dyre!

HBO-serien The Last of Us står nok ikke i fare for å tas av skjermen med det første: Thriller-serien basert på Playstation-spillet med samme navn, har mottatt stående ovasjoner fra profesjonelle kritikere og vanlige TV-seere. Serien følger Joel (Pedro Pascal) og Ellie (Bella Ramsey) som overlevende i et post-apokalyptisk USA. Det er allerede bekreftet at det kommer en sesong 2, og snart slippes det fysiske kopier av den første sesongen.

Les også Positiv zombie-overraskelse! Pedro Pascal tilfører noe forfriskende nytt til en (relativt) utslitt genre.

The Last of Us på 4K Blu-ray, Blu-ray og DVD

The Last of Us har vært blant de best strømmede seriene på HBO Max siden den hadde premiere i januar, og er også blant de mest sette på lineær TV-kanalen HBO. Derfor kommer det ikke som noen stor overraskelse at Warner Bros også vil profitere på fysiske kopier av serien.

The Last of Us sesong 1 slippes på både 4K BD, vanlig Bluray og DVD til sommeren. 4K-utgaven kommer også i en Limited Edition Steelbook versjon i Europa.

Foruten de 9 episodene følger det da med mye eksklusivt ekstramateriale, som dokumentaren «The Last of Us: Stranger Than Fiction om hvor realistiske hendelsene i serien kunne være. Her følger også med bakgrunnsmateriale fra produksjonen, som blant tar for seg arbeidet med tilpasse The Last of Us fra spill til serie. Kommentarspor nevnes derimot ikke.

I følge Blu-ray.com vil 4K Blu-ray utgaven leveres med Dolby Vision HDR videoformat og Dolby Atmos surroundlyd.

Tilgjengelighet

The Last of Us sesong 1 (4K BD, vanlig Bluray og DVD) har releasedato 17. juli, men er mulig å forhåndsbestille allerede nå. Vi fant 4K-utgaven tilgjengelig hos Platekompaniet og CDON.com.

Les også Fin TV til PlayStation 5 Sonys kompakte OLED-skjerm leverer glimrende bilde- og lydkvalitet, selv om spillresponsen kunne vært enda kvikkere.
Les også Panasonic DP-UB9000 Panasonic DP-UB9000 har alt som skal til for å gi en fullkommen filmopplevelse. At den i tillegg er bygget som en tanks, er heller ingen ulempe!
Les også Ny Blu-ray spiller for de kresne Reavon UBR-X200 retter seg mot filmentusiastene som vil klemme den beste ytelsen ut av disk-samlingen sin. Med solid byggekvalitet, skarpt bilde og gode tilkoblings- og justeringsmuligheter er dette en spiller for de virkelig kresne.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top