Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Star Wars – Ahsoka kommer snart til Disney+

Enigmatiske Ahsoka, fra The Mandalorian-serien, får snart sin egen Star Wars-serie.

Skrevet av / 12.06.23 - 13:00
Star Wars – Ahsoka kommer snart til Disney+

Etter at Disney (i 2012) kjøpte Lucas-film (og dermed alle rettighetene til Star Wars-universet) for ca. 43,6 milliarder kroner, har de akselerert antallet nyutgivelser innenfor så vel film som serier.

Etter ny trilogi, var det TV-serier Lucasfilm rettet fokuset mot.

Først ute var The Mandalorian (2019, 2020, 2023), deretter The Book of Boba Fett (2021), før miniserien Obi-Wan Kenobi (med Ewan McGregor i hovedrollen som den ikoniske Star Wars-karakteren; opprinnelig udødeliggjort av sir Alec Guinness) kom i fjor.

Første Star Wars-premiere i år kom i mars, med sesong 3 av The Mandalorian. Allerede i august lanseres nok en Star Wars-serie.

Les også Men var ikke Baby Yoda i trygge hender? Disney+, og Jon Favreau, fortsetter med å levere underholdende, og originalt innhold fra det mangslungne Star Wars-universet.

Den nye live action-serien får Rosaria Dawson (Dopesick) i hovedrollen; hun spiller karakteren Ahsoka, som vi først stiftet bekjentskap med i The Mandalorian.

 

Star Wars: Ahsoka, sesong 1, får eksklusiv premiere på Disney+ den 23. august.

Star Wars: Ahsoka foregår etter imperiets fall, og følger den tidligere jediridderen Ahsoka Tano (Dawson), mens hun undersøker en gryende trussel mot en sårbar galakse.

Les også Obi-Wan Kenobi: Vi har intervjuet stjernene! Den 27. mai vil Star Wars-fans over hele verden spikre seg foran TV-en. Da har nemlig "Obi-Wan Kenobi" premiere. Vi har intervjuet alle stjernene!

I tillegg til Rosario Dawson i hovedrollen, får vi se Natasha Liu Bordizzo som Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead som Hera Syndulla, Ray Stevenson (som døde for noen uker siden) som Baylan Skoll, Ivanna Sakhno som Shin Hati, Diana Lee Inosanto som Morgan Elsbeth, David Tennant som Huyang, Lars Mikkelsen (bror til Mads) som Grand Admiral Thrawn og Eman Esfandi i rollen som Ezra Bridger.

Star Wars: Ahsoka, sesong 1 (Foto: Walt Disney)

Serien er skrevet av Dave Filoni, som også er utøvende produsent sammen med Jon Favreau og Kathleen Kennedy

PS! Per dags dato er følgende Star Wars-serier planlagt:

 

Star Wars: Ahsoka, sesong 1 (Foto: Walt Disney)
Les også Star Wars: Hva kommer nå? På "Star Wars-dagen" hyller vi Star Wars-universet - nå kommer nye filmer.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top