Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se trailer – Tom Clancy’s Jack Ryan, sesong 4

Nå er traileren til finalesesongen av Jack Ryan her.

Skrevet av / 01.06.23 - 11:31
Se trailer – Tom Clancy’s Jack Ryan, sesong 4

Rett før julenissen presset seg ned pipeløpet i fjor kom Prime Video med en herlig førjulsgave: Sesong 3 av Tom Clancy’s Jack Ryan brakte den kalde krigen tilbake, og var den så langt beste sesongen.

Tom Clancys bøker om den den litt nerdete og forsiktige, men desto skarpere, CIA-analytikeren som kastes ut i felten, Jack Ryan, har tidligere blitt gestaltet av Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og Chris Pine (Shadow Recruit). Med TV-serien Jack Ryan ble John Krasinski den femte skuespilleren (på fem filmer og én serie) som skal redde USA/verden fra ukjente farer.

TV-serien til Prime Video rebootet franchisen, og er heller ikke basert på Clancys bøker, men gir oss et i særdeleshet dagsaktuelt plott.

Svært overraskende annonserte strømmetjenesten i mai  at fjerdeseongen allerede kommer i juni – og at det (dessverre) blir den siste.

Nå er traileren her:

 

Interessant nok er fiksjons-agenten til forfatteren Tom Clancy, Jack Ryan, et erkeprodukt av nettopp Den kalde krigen. Men når agenten skulle «gjenopplives» til vår tid, med omfattende handel mot Russland, normalisering og gjensidig forståelse, så måtte narrative oppdateres.

Med sesong 3 var definitivt Den kalde krigens «glansdager» tilbake!

Les også Kald krig for Ryan! I sin tredje sesong vender Jack Ryans tilbake til kjernen av karakteren. Med reintroduseringen av Den kalde krigen har Ukraina-krigen gjort spionserien høyaktuell.

Fjerde sesong av den populære thriller-actionserien kan strømmes fra den 30. juni.

Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4
<
>
Tom Clancy's Jack Ryan, sesong 4 (Foto: Prime Video)

Jack Ryans siste oppdrag!

Ryan vender tilbake for en siste action-fylt sesong!

I den fjerde sesongen av Jack Ryan finner vi tittel-karakteren (Krasinski) på sitt farligste oppdrag hittil, mot en både utenlandsk og innenlandsk fiende. Som CIAs nye fungerende visedirektør, har Jack Ryan oppdraget med å avdekke intern korrupsjon, og oppdager en serie mistenkelige black ops som kan avsløre sårbarheten til USA.

Mens Jack og teamet hans undersøker hvor dypt korrupsjonen stikker, oppdager han en langt verre virkelighet – en konvergens mellom et narkotikakartell og en terroristorganisasjon – som til slutt avslører en konspirasjon mye nærmere hjemme og som utfordrer vår helts tro på systemet han alltid har kjempet for å beskytte.

Tom Clancy’s Jack Ryan, sesong 4 (Foto: Prime Video)

Finalesesongen vil består av seks episoder; to episoder slippes hver fredag frem til en episk seriefinale den 14. juli.

Sesong 4 lanseres bare seks måneder etter debuten av den spennende tredjesesongen, og leverer mer spenning for fans av Jacks fascinerende historie.

Tom Clancy’s Jack Ryan, sesong 4 (Foto: Prime Video)

I serien spiller John Krasinski som Jack Ryan, Wendell Pierce som James Greer, Michael Kelly som Mike November, og Betty Gabriel som CIAs fungerende direktør Elisabeth Wright.

Abbie Corning vender tilbake som Cathy Mueller, mens nye i rollebesetningen denne sesongen er Michael Peña som Domingo Chavez og Louis Ozawa som Chao Fah.

Les også Action-Ryan! Jack Ryan er tilbake – og denne gangen har han lagt sin analytiske hjernehalvdel til side.

Tom Clancy’s Jack Ryan er co-produsert av Amazon Studios, Paramount Television Studios, og Skydance Television med Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay og John Kelly som ansvarlige produsenter.

Tom Clancy’s Jack Ryan, sesong 4 (Foto: Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top