TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Se Tom Hanks i Pinocchio-trailer

Endelig avduker Walt Disney den første traileren fra den kommende Pinocchio-spillefilmen.

forfatter
Publisert 01.06.22 - 16:04

Walt Disney Studios har hatt enorm suksess med adapsjon av sine største tegnefilmklassikere til spillefilm.

Nyinnspillingene, i live action versjon, av The Lion King, Aladdin og Alice in Wonderland ligger alle tre på topplisten blant tidenes mest innbringende filmer.

Les også Dyredokumentar med voiceover Disneys nyinnspilling av The Lion King er en blandet opplevelse. Aldri har vi sett bedre, mer naturtro, animasjon – men teknologien står i veien for det emosjonelle.

Disney har etter hvert en lang liste med slike filmer, som alle er sikkerstikk på kinoene, og nå hos strømmetjenesten Disney+. Med liveversjoner av filmer som Cinderella, Mulan, The Jungle Book, The Lion King, Beauty and the Beast og Dumbo har pengene strømmet inn i kassen til underholdningsgiganten.

Neste film på utgivelsesplanen er den kommende livefilmen av en av Disney animasjonsstudios aller største klassikere: Pinocchio.

Les også Pinocchio Endelig, endelig slippes Walt Disney beste film på Blu-ray! Historien om den lille tregutten Pinocchio som plutselig våkner til liv, og deretter må vise at han har et godt hjerte før han kan bli en ekte gutt, er intet annet en et filmatisk mesterverk fra ende til annen!

Historien om den lille tregutten Pinocchio som plutselig våkner til liv, og deretter må vise at han har et godt hjerte før han kan bli en ekte gutt, er i tegnefilmversjonen fra 1940 (!) intet annet en et filmatisk mesterverk fra ende til annen!

I dag har Disney sluppet den første traileren for nyinnspillingen:

 

Skuespillerikonet Tom Hanks blir å se i hovedrollen som Pinocchios «far», treskjæreren Geppetto.

I tillegg til Hanks bekles hovedrollene av Benjamin E. Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco og Luke Evans.

Pinocchio 2
Pinocchio (Foto: Walt Disney)

Regien er ved ingen ringere enn selveste Robert Zemeckis (Tilbake til fremtiden, Forrest Gump).

Dette er en film vi har store forventninger til, og stor tro på; med fremragende aktører både foran og bak kamera, samt en historie som både er udødelig og tidløs. Disney kan her trylle frem en ny klassiker.

Pinocchio får premiere den 8. september.

Les også Storslipp av Disneyklassikere! Nå lanserer Walt Disney 9 av sine klassikere på Blu-ray.
Pinocchio 3
Pinocchio (Foto: Walt Disney)

Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Norsk røver-folklore! Katastrofefilmer med troll i hovedrollen er sjelden vare. Dog lykkes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har nettopp gitt Mike White klarsignal for en tredjesesong av det dekadente rikmannsdramaet.
Nytt fra Pixar! Kunstnerne i Disney/Pixar er på trappene med en ny animasjonsfilm. Nå er den første teaseren sluppet.
Huawei: Slik unngår du HBO's blokkering Huawei bekrefter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Ny "Yellowstone"-serie! I januar kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nå er den første teaseren her.
Følg Lyd & Bilde