TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Paramount+: Nå er appen her

Fra om med i dag kan du se alt innholdet fra Paramount+ via deres egen app.

forfatter
Publisert 29.04.21 - 10:20

Som allerede annonsert kastet nylig nok en internasjonal aktør seg på strømmetoget. Strømmetjenesten «CBS All Access» relansertes som «Paramount+» i USA, og ble tilgjengelig i Norge fra 25. mars.

Les også NY strømmetjeneste lanseres i dag! Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ ankommer Norden i dag.

Siden 2017 har ViacomCBS hatt en strømmetjeneste i Danmark: «Paramount+», i mars lansertes tjenesten i resten av Norden samt 20 andre land.

MEN, merkelig nok, hadde ikke Paramount+ en egen app klar til lanseringsdato (!), du måtte se innholdet via Apple TV+, eller smart-TV-ene til Samsung, LG  og Sony, samt på spillkonsollene PlayStation and Xbox eller via partnerplattformene Telenor, Allente og Comhem Play+.

Fra om med i dag kan du laste ned Paramount+-appen via mobile og TV-tilknyttede enheter og Paramount+ sin app for iOS, Android, Apple TV og Android TV.

Nordisk sjef for ViacomCBS, Jesper Dahl, uttaler i forbindelse med lanseringen at:

Vi er veldig glade for at seere kan oppleve det beste innholdet fra våre kjente og kjære merkevarer på vår egen plattform til et prispunkt som er betydelig lavere enn andre strømmetjenester. Lanseringen i samarbeid med partnerne var veldig vellykket, og nå er vi glade for at enda flere seere kan utforske Paramount+.

Prisen for den nye strømmetjeneste er 69,- /mnd., med mulighet for 7 dagers gratis prøvetid.

Paramount+

Abonnentene får tilgang til mer enn 6.000 filmer og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Mer viktig er det at alle fremtidige serier fra blant annet Showtime KUN vil bli tilgjengelig på Paramount+.

https://youtu.be/1QKxX7f9AO8

Lurer du på hvordan Paramount+ klarer seg prismessig mot de andre strømmeaktørene? Les vår komplette strømmeguide her.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

En rekke originalproduksjoner fra CBS All Access får eksklusiv premiere på Paramount+, deriblant Guilty Party (med Kate Beckinsale) og The Harper House.

På grunn av korona, har Kate Beckinsale erstattet Isla Fisher i hovedrollen i den kommende Paramount+-serien «Guilty Party» (Foto: Paramount)

Følgende eksklusive titler er tilgjengelig fra lanseringsdagen i Norden:

Les også «Arya Stark» slippes ut i sivilisasjonen! Nykommeren Paramount+ lanseres med Maisie Williams som rappkjeftet eremitt som brått slippes ut i det fri. Morsomst, men noget uforløst.

Paramount+ lover også lokalprodusert, nordisk, innhold på tjenesten. Men det eneste de så langt har annonsert (en dansk barneanimasjonsserie, Hunden Ib, som allerede er vist på NRK) vitner ikke akkurat om store ambisjoner på dette området. Et felt som domineres av Netflix og HBO.

Paramount+ vil også være hjemmet til en noen av verdens største filmserier som Mission Impossible, Indiana Jones og Gudfaren-trilogien, i tillegg til eksklusive strømmepremierer på filmer som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose og Escape from Pretoria.

https://youtu.be/g4U4BQW9OEk

Med lanseringen av Paramount+ vil strømmemarkedet bli enda er fragmentert, der flere og flere aktører sitter med eksklusive rettigheter på filmer og serier; det være seg nye så vel som arkivtitler.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde