Nyhet

Ny norsk HBO-serie: Velkommen til Utmark

HBO slipper nå traileren til sin nye norske dramaserie.

Skrevet av / 18.02.21 - 10:50
Ny norsk HBO-serie: Velkommen til Utmark

HBO Nordic lanserer snart nok en ny norsk originalserie!

Velkommen til Utmark er skrevet av Kim Fupz Aakeson (En ganske snill mann, Kraftidioten) og regissert av Dagur Kári.

Velkommen til Utmark sesong 1 får premiere i sin helhet den 18. april på HBO Nordic, og vil ha 8 episoder.

Alle kjenner alle i dette øde samfunnet i ytterkanten av sivilisasjonen. Utmark er et sted der stemningen er merkelig og vill, og gjestfrihet ikke gjelder for nyankomne. Når en optimistisk skolelærer ankommer bygda i håp om en bekymringsfri tilværelse i naturskjønne omgivelser, innser hun snart at den eneste som oppfører seg sånn noenlunde fornuftig er en 12 år gammel jente.

https://youtu.be/fN_lNf_Mrlg

 

Velkommen til Utmark er muligens en dyster historie om horerier, ensomhet, sjalusi, svindel og nederlag. Men det er også en litt munter fortelling om å akseptere sin skjebne, gjøre det beste ut av livet, og smugling av russisk gin.

Maria Blokhus, «Velkommen til Utmark» (Foto: HBO)

Foruten Tobias Santelmann (Beforeigners, Exit), Marie Blokhus, Alma Günther og Stig Henrik Hoff finner vi, i øvrige roller: Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä og Eero Milonoff.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Velkommen til Utmark er produsert av Finn Gjerdrum og Stein B. Kvae fra Paradox, en del av SF Studios, og er en originalproduksjon fra HBO Europe. Ansvarlige produsenter for HBO Europe er Hanne Palmquist, Camilla Curtis og Steve Matthews for HBO Europe.

Velkommen til Utmark_1 (9) Velkommen til Utmark_1 Velkommen til Utmark_7 Velkommen til Utmark_8 Velkommen til Utmark_2 Velkommen til Utmark_3 Velkommen til Utmark_4
<
>
Velkommen til Utmark (Foto: HBO)

Første sesong av Velkommen til Utmark har premiere på HBO Nordic i Norden den 18. april.

Les også Mye mer fra Disney+ Fra 23. februar vil du kunne se langt flere filmer og serier på Disney+ (mot en høyere pris).
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Comeback?

Scroll to Top