TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny Marvel-trailer: Loki

Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.

forfatter
Publisert 06.04.21 - 12:21

Etter lanseringen av sitt nye voksensegment, «Star», har så visst ikke strømmegiganten Disney+ ligget på latsiden med å pushe ut spennende trailere fra kommende titler.

Senest på søndag slapp Marvel/Disney en ny heftig trailer til Black Widow, som nå har fått endelig bekreftet premiere (på Disney+ og utvalgte kinoer) den 9. juli.

Les også NY trailer: Black Widow! Marvel/Disney slipper i dag nok en trailer for Black Widow.

Nå har selskapet nettopp sluppet trailer til den kommende Marvel-serien Loki, med Tom Hiddleston i hovedrollen:

https://youtu.be/nW948Va-l10

 

Sesong 1 av Loki slippes på Disney+ den 11. juni.

Loki er, som nok de fleste er klar over, den litt «rebelske» broren til tordenguden Tor (Chris Hemsworth). Hendelsene i den kommende serien foregår i tid etter Avengers: Endgame.

Andre sentrale roller spilles av Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku og Richard E. Grant. Regien står Kate Herron for.

Tom Hiddleston har portrettert Loki i følgende filmer:

PS! Du kan se en liste over (og lese anmeldelse av) samtlige av Marvel-filmene her!

Tom Hiddleston, «Loki, sesong 1» (Foto: Marvel / Walt Disney)
Les også Elegant, klassisk spionthriller I klassisk, og elegant, «James-Bond-stil» blir vi med på den utrolige spionreisen til natteportieren Pine.

Slik beskriver Marvel den nye traileren:

Watch Loki – the imperious God of Mischief – who, after absconding with the Tesseract, is a fish-out-of-water when he lands in a world of trouble with the bureaucratic TVA (Time Variance Authority).

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Loki, sesong 1 (Foto: Marvel / Walt Disney)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Følg Lyd & Bilde