Nyhet

Ny Marvel-trailer: Loki

Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.

Skrevet av / 06.04.21 - 12:21
Ny Marvel-trailer: Loki

Etter lanseringen av sitt nye voksensegment, «Star», har så visst ikke strømmegiganten Disney+ ligget på latsiden med å pushe ut spennende trailere fra kommende titler.

Senest på søndag slapp Marvel/Disney en ny heftig trailer til Black Widow, som nå har fått endelig bekreftet premiere (på Disney+ og utvalgte kinoer) den 9. juli.

Les også NY trailer: Black Widow! Marvel/Disney slipper i dag nok en trailer for Black Widow.

Nå har selskapet nettopp sluppet trailer til den kommende Marvel-serien Loki, med Tom Hiddleston i hovedrollen:

 

Sesong 1 av Loki slippes på Disney+ den 11. juni.

Loki er, som nok de fleste er klar over, den litt «rebelske» broren til tordenguden Tor (Chris Hemsworth). Hendelsene i den kommende serien foregår i tid etter Avengers: Endgame.

Andre sentrale roller spilles av Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku og Richard E. Grant. Regien står Kate Herron for.

Tom Hiddleston har portrettert Loki i følgende filmer:

PS! Du kan se en liste over (og lese anmeldelse av) samtlige av Marvel-filmene her!

Tom Hiddleston, «Loki, sesong 1» (Foto: Marvel / Walt Disney)
Les også Elegant, klassisk spionthriller I klassisk, og elegant, «James-Bond-stil» blir vi med på den utrolige spionreisen til natteportieren Pine.

Slik beskriver Marvel den nye traileren:

Watch Loki – the imperious God of Mischief – who, after absconding with the Tesseract, is a fish-out-of-water when he lands in a world of trouble with the bureaucratic TVA (Time Variance Authority).

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Loki, sesong 1 (Foto: Marvel / Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gentlemanstyven vender tilbake

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Scroll to Top