TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Netflix lover mer Squid Game

Det kommer en oppfølger til megasuksessen fra Sør-Korea.

forfatter
Publisert 13.06.22 - 15:20

Mange tror nok at det er kultserien Stranger Things, eller det overdådige kostymedramaet Bridgerton som er Netflix’ største suksesserier gjennom tidene.

De ligger henholdsvis på andre og tredjeplassen av de mest strømmede seriene – men det er en sørkoreansk (!) serie som troner aller øverst: Squid Game!

Les også Alle nye strømmetitler, juni Disse seriene/filmene kan du strømme i juni - og nå kommer only Murders in the Building 2!
Only Murders in The Building sesong 2 1

Serieskaper Hwang Dong-hyuk hadde opprinnelig planlagt en spillefilm, men etter at Netflix åpnet pengeboken øynet han muligheten til en hel serie om et brutalt overlevelsesspill.

Squid Game sesong 1 3
Squid Game sesong 1 (Foto: Netflix)

Vi blir introdusert for et slags realityspill der høyst ordinære, desperate mennesker som har havnet i gjeldskrise (bokstavelig talt) satser livet i et voldelig, bisart spill med barneleker som tematikk.

Etter den høyst uventede megasuksessen har Netflix nå offisielt gitt grønt lys for sesong 2.

 

På de første 28 dagene etter premieren hadde vanvittige 1,65 milliarder sett serien – det har dermed lenge ligget i kortene at Netflix ville spinne videre på suksessoppskriften.

I en uttalelse i forbindelse med annonseringen av sesong 2, sier serieskaper og regissør Dong-hyuk:

It took 12 years to bring the first season of Squid Game to life last year, but if took 12 days for Squid Game to become the most popular series ever. Gi-hun returns. The front man returns. The man in the suit ddakji might be back. You also will be introduced to Young-hee’s boyfriend, Cheol-su.

Du må nok fortsatt smøre deg med en solid dose tålmodighet, for Netflix har ennå ikke bekreftet premieredato for sesong 2 av Squid Game, men antyder at den kommer først i 2024.

Les også Dansk sæd-raner Lett fornøyelig, og lett fordøyelig, romantisk komedie om barnløshet og den evige (håpløse) jakten på en livsledsager.
Baby Fever Skruk 1
Squid Game sesong 1 2
Squid Game sesong 1 (Foto: Netflix)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde