Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Netflix lover mer Squid Game

Det kommer en oppfølger til megasuksessen fra Sør-Korea.

Skrevet av / 13.06.22 - 15:20
Netflix lover mer Squid Game

Mange tror nok at det er kultserien Stranger Things, eller det overdådige kostymedramaet Bridgerton som er Netflix’ største suksesserier gjennom tidene.

De ligger henholdsvis på andre og tredjeplassen av de mest strømmede seriene – men det er en sørkoreansk (!) serie som troner aller øverst: Squid Game!

Les også Alle nye strømmetitler, juni Disse seriene/filmene kan du strømme i juni - og nå kommer only Murders in the Building 2!

Serieskaper Hwang Dong-hyuk hadde opprinnelig planlagt en spillefilm, men etter at Netflix åpnet pengeboken øynet han muligheten til en hel serie om et brutalt overlevelsesspill.

Squid Game sesong 1 3
Squid Game sesong 1 (Foto: Netflix)

Vi blir introdusert for et slags realityspill der høyst ordinære, desperate mennesker som har havnet i gjeldskrise (bokstavelig talt) satser livet i et voldelig, bisart spill med barneleker som tematikk.

Etter den høyst uventede megasuksessen har Netflix nå offisielt gitt grønt lys for sesong 2.

 

På de første 28 dagene etter premieren hadde vanvittige 1,65 milliarder sett serien – det har dermed lenge ligget i kortene at Netflix ville spinne videre på suksessoppskriften.

I en uttalelse i forbindelse med annonseringen av sesong 2, sier serieskaper og regissør Dong-hyuk:

It took 12 years to bring the first season of Squid Game to life last year, but if took 12 days for Squid Game to become the most popular series ever. Gi-hun returns. The front man returns. The man in the suit ddakji might be back. You also will be introduced to Young-hee’s boyfriend, Cheol-su.

Du må nok fortsatt smøre deg med en solid dose tålmodighet, for Netflix har ennå ikke bekreftet premieredato for sesong 2 av Squid Game, men antyder at den kommer først i 2024.

Les også Dansk sæd-raner Lett fornøyelig, og lett fordøyelig, romantisk komedie om barnløshet og den evige (håpløse) jakten på en livsledsager.
Squid Game sesong 1 2
Squid Game sesong 1 (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top