Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Netflix byr opp til norske Troll – se trailer

Netflix lover mer nordisk folklore til høsten.

Skrevet av / 12.06.22 - 00:01
Netflix byr opp til norske Troll – se trailer

Denne uken går den årlige «Geeked Week»-konferansen av stabelen. En virtuell event der Netflix får vist frem høydepunkter fra sine kommende serier og filmer, til entusiastiske fans verden rundt.

En av teaser-trailerne som vakte størst begeistring var for den kommende norske filmen Troll.

Roar Uthaug er regissør for denne eventyrgrøsseren, som tar for seg historien om et eldgammelt troll som blir vekket til live i dypet av Norges høyeste fjell, Dovrefjell. På sin vei mot Oslo bringer det kaos, død og fordervelse. En broget gjeng antihelter må stoppe det urnorske monsteret!

 

Uthaug ble kjent via den norske, independent, skrekkfilmen Fritt vilt (2006), samt katastrofefilmen Bølgen; og oppnådde internasjonal anerkjennelse da han gikk i kompaniskap med Alicia Vikander i relanseringen av Tom Raider.

Les også Tomb Raider Noen filmserier fortjener definitivt ikke en reboot – Tomb Raider er ikke blant dem.

Hovedrollene bekles av Ine Marie Wilmann (Exit), Kim Falck, Mads S. Pettersen og veteranen Gard B. Eidsvoll (Velkommen til Utmark), mens manusforfatter er Espen Aukan.

Skal vi dømme ut i fra suksessen til lavbudsjettfilmen Trolljegeren (2010), så bør norsk Troll-folklore ha et vanvittig stort publikumspotensial.

Troll får global premiere på Netflix i løpet av høsten i år.

Troll 2 Troll 3
<
>
Troll (Foto: Netflix)
Les også Nå blir det reklame på Netflix! Etter en mer enn halvering av aksjekursen, og nedgang i antall abonnenter, tar Netflix grep.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbake!

Mord i Venezia: Klar for strømming!

Bedre enn Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

Fornyet!

Kommer til strømming

Men Yellowstone var ikke (helt) død

Slik fungerer Dashtoon

Kommer til Disney+!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top