TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Netflix byr opp til norske Troll – se trailer

Netflix lover mer nordisk folklore til høsten.

forfatter
Publisert 12.06.22 - 00:01

Denne uken går den årlige «Geeked Week»-konferansen av stabelen. En virtuell event der Netflix får vist frem høydepunkter fra sine kommende serier og filmer, til entusiastiske fans verden rundt.

En av teaser-trailerne som vakte størst begeistring var for den kommende norske filmen Troll.

Roar Uthaug er regissør for denne eventyrgrøsseren, som tar for seg historien om et eldgammelt troll som blir vekket til live i dypet av Norges høyeste fjell, Dovrefjell. På sin vei mot Oslo bringer det kaos, død og fordervelse. En broget gjeng antihelter må stoppe det urnorske monsteret!

 

Uthaug ble kjent via den norske, independent, skrekkfilmen Fritt vilt (2006), samt katastrofefilmen Bølgen; og oppnådde internasjonal anerkjennelse da han gikk i kompaniskap med Alicia Vikander i relanseringen av Tom Raider.

Les også Tomb Raider Noen filmserier fortjener definitivt ikke en reboot – Tomb Raider er ikke blant dem.

Hovedrollene bekles av Ine Marie Wilmann (Exit), Kim Falck, Mads S. Pettersen og veteranen Gard B. Eidsvoll (Velkommen til Utmark), mens manusforfatter er Espen Aukan.

Skal vi dømme ut i fra suksessen til lavbudsjettfilmen Trolljegeren (2010), så bør norsk Troll-folklore ha et vanvittig stort publikumspotensial.

Troll får global premiere på Netflix i løpet av høsten i år.

Troll 2 Troll 3
<
>
Troll (Foto: Netflix)
Les også Nå blir det reklame på Netflix! Etter en mer enn halvering av aksjekursen, og nedgang i antall abonnenter, tar Netflix grep.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Alle nye strømmetitler, juli Disse seriene/filmene kan du strømme i juli.
Svensk storfilm! Tom Wlaschiba (fra Game of Thrones) blir å se i den nye Hallström-filmen på Viaplay.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend