Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kan den strømmes! Se Adam Driver i Ferrari

Prime Video byr opp til heftig bilaction á la Michael Mann.

Skrevet av / 17.02.24 - 13:10
Nå kan den strømmes! Se Adam Driver i Ferrari

Det finnes mange unike, enestående pionerer fra bilverdenenes fascinerende historie.

Gottlieb Daimler, Karl Benz, Henry Ford, Ferdinand Porsche og Enzo Ferrari (for å nevne noen).

Nå kan du strømme filmen om det utrolige livet til mannen bak et av verdens mest ikoniske sportsbilmerker, Enzo Ferrari; signert mannen bak tidenes beste krimfilm (Heat), Michael Mann.

Adam Driver, «Ferrari» (Foto: Prime Video)

Basert på virkelige hendelser kan du se Adam Driver (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi), Penélope Cruz (Vicky Cristina Barcelona), Shailene Woodley (The Fault in Our Stars) og Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) i den fartsfylte og rørende skildringen av bil-ikonet Enzo Ferrari.

Les også Heat, Director’s Definitive Edition Michael Manns episke mesterverk, med gigantmøtet mellom De Niro og Pacino, kommer endelig i fortjent spesialutgave.

Manuset til Ferrari er ført i pennen av Troy K. Martin, som har basert det på biografien til motorsportjournalisten Brock Yates (Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine, 1991).

 

Fra handlingsreferatet kan vi lese:

Det er sommeren 1957. Bak kulissene av Formel 1-sirkuset, befinner den tidligere racerføreren Enzo Ferrari (Adam Driver) seg midt i en livskrise. Fabrikken til Ferrari og hans kone, Laura (Penelope Cruz) er på randen av konkurs. Deres volatile ekteskap preges av tapet av deres sønn, Dino. Samtidig sliter Ferrari med å akseptere sin andre sønn, Piero, som han har med sin elskerinne, Lina Lardi (Shailene Woodley).

På toppen av alt, driver hans lidenskap for racing ham og hans sjåfører til bristepunktet, når de legger ut på det farlige 1000-milsløpet gjennom Italia, Mille Miglia.

Ferrari_6 Ferrari_12 1 Ferrari_11 Ferrari_4 Ferrari_9 Adam Driver looks unrecognizable in first trailer for Ferrari biopic Ferrari_7 Ferrari_5 Ferrari_3
<
>
Ferrari (Foto: Prime Video)

 

Filmen hadde kinopremiere i desember i fjor, og er allerede nå klar for visning i din egen stue.

Gled deg til en spennende historien om en unik mann og hans visjon, samt mengder av heftig bilkjøring, filmet av geniet Erik Messerschmidt.

Les også Den dataanimerte krigshistorien Nok en gang har Steven Spielberg og Tom Hanks samarbeidet om skildringen av terroren som herjet under andre verdenskrig. Visuelt spektakulær, men emosjonelt hult.

Ferrari kan strømmes, eksklusivt, på Prime Video fra den 24. februar i år.

Ferrari (Foto: Prime Video)
Les også Romantisk? En tretten-på-dusinet romantisk komedie, som reddes av en vinnende Camila Mendes.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top