Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Mer Kjærlighet & anarki fra Netflix

Til sommeren kommer oppfølgersesongen av den herlige, svenske feelgoodserien.

Skrevet av / 08.05.22 - 08:31
Mer Kjærlighet & anarki fra Netflix

For halvannet år siden kom en liten frekk perle av en svensk feelgood-komedie.

Lisa Langseth var manusforfatter og med Kjærlighet & anarki fikk hun sin regidebut; der hun tok tak i et hverdagslig samtidsdrama, og serverte oss en herlig feelgood dramakomedie, med en strålende Ida Engvoll i hovedrollen.

Kjaerlighet og anarki sesong 2 7
Kjærlighet og anarki, sesong 2 (Foto: Netflix)

Sofie (Engvoll) er fremadstormende karrierekvinne med alt på stell. Stor, flott leilighet i Stockholm sentrum, fremtiden staket ut, mann og to barn. Hun livnærer seg som «Digitaliseringskonsulent», dvs. at hun kommer inn som «reddende engel» i trauste bedrifter som trenger å komme seg på det digitale revolusjonstoget.

Les også Et uanstendig forslag… Herlig sjarmerende samtidsdrama med gjenkjennbare konflikter og utfordringer.

Hennes nye kunde er et nedstøvet forlagshus som definitivt ikke har hatt innovasjon, teknologisk forsprang og digitalisering på forretningsplanen de siste 15 årene. Sofie kommer inn som en hvirvelvind og vil snu opp ned på det meste; til, forventet, motstand blant de ansatte.

Som stressavkobling tar Sofie seg et par ganger om dagens en kjappis, i ensomhet, med pornofilm på mobilen og øreproppene plugget inn. Uheldigvis blir hun fersket av forlagets unge IT-tekniker – noe som setter i gang en serie med uventede, og uforutsette, hendelser.

Nå har Netflix sluppet traileren for sesong 2:

 

Fra handlingsreferatet for sesong 2 kan vi lese:

Sofie er nyskilt og prøver å skape et nytt liv som inkluderer Max. Men uforutsigbare hendelser gjør at hun plutselig er midt i en livskrise, som også får store konsekvenser for Max – og ingenting blir som de har sett for seg. Samtidig sliter det lille forlaget Lund & Lagerstedt fortsatt med den tradisjonelle litteraturens verden på den ene siden og alle de nye mulighetene som nåtiden byr på på den andre.

Det er ikke lenge før konfliktene hagler mellom gammelt og nytt, mellom stor litteratur og økonomiske realiteter. Hva er rett og galt, normalt og unormalt, hva er egentlig ekte – og spiller det noen rolle? Midt i denne tumulten står karakterene med bankende hjerter og prøver å forstå både livet og seg selv.

Kjaerlighet og anarki sesong 2 5 Kjaerlighet og anarki sesong 2 4 Kjaerlighet og anarki sesong 2 8 Kjaerlighet og anarki sesong 2 3 Kjaerlighet og anarki sesong 2 6 Kjaerlighet og anarki sesong 2 9 Kjaerlighet og anarki sesong 2 11 Kjaerlighet og anarki sesong 2 10 Kjaerlighet og anarki sesong 2 2
<
>
Kjærlighet og anarki, sesong 2 (Foto: Netflix)

 

Sesong 2 får premier den 16. juni i år.

Les også Alle nye strømmetitler, mai Disse seriene/filmene kan du strømme i mai - og nå vender Stranger Things tilbake!
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top