Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Julens storfilm – Don’t Look Up

På selveste julaften kommer Netflix med årets film-julegave.

Skrevet av / 17.11.21 - 12:01
Julens storfilm – Don’t Look Up

Netflix (med sine 215 millioner abonnenter) har et imponerende tempo med releaser av nye serier og filmer.

Det skal sies, at alt som kommer fra strømmegiganten holder ikke en like høy kvalitet, men innimellom kommer det virkelige perler, som Roma, The Irishman, Malcolm & Marie og Extraction.

Les også Actionfest á la Thor! Chris Hemsworth kan mer enn å kaste en stor hammer. Han er også svært kapabel med store håndvåpen.

Vi har høye forventninger til den kommende storfilmen med Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill og Meryl Streep i hovedrollene!

Don’t Look Up slippes først på et knippe utvalgte (for å sikre Oscar-muligheter). Kinopremieren er allerede den 10. desember i USA, mens nordisk dato ennå ikke er klar.

Filmen får global strømmepremiere på Netflix på selveste julaften.

 

Don’t Look Up tar for seg historien om astronomistudenten Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), og hennes professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), som gjør en sjokkerende oppdagelse om en gigantisk komet som kretser rundt i solsystemet. Kometen (på størrelse med Mount Everest) har en bane som, med særs stor sikkerhet, predikerer at den vil treffe Jorden midt i planeten!

Problemet er at ingen ser ut til å bry seg, eller tar de to varslerne på alvor.

Don’t Look Up (Foto: Netflix)

Ved hjelp av Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) drar Kate og Randall på en pressetur i håp om å skape oppmerksomhet rundt oppdagelsen de har gjort. Dette tar dem fra kontoret til den fullstendig likegyldige populist-presidenten Orlean (Meryl Streep) og hennes narsissistisk sønn og stabssjef Jason (Jonah Hill), til amerikanske talkshow og sosiale medier.

Spenn fast sikkerhetsbeltene for en komisk reise; for hvordan får man egentlig folk til å bare se opp?!

Don’t Look Up er skrevet og regissert av Oscar-vinneren Adam McKay (The Big Short).

Les også The Big Short Hvordan kunne gigantbanker fullstendig kollapse i 2008? The Big Short gir oss den skremmende bakgrunnen.
DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP
<
>
Don't Look Up (Foto: Netflix)

Om filmen er bare halvparten så morsom som traileren, så ligger det an til å bli en strålende underholdende strømme-jul 🙂

I tillegg til DiCaprio, Lawrence, Hill og Streep, får vi se følgende i ledende roller: Rob Morgan, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley og Cate Blanchett.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Don’t Look Up (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top