Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

I desember kommer Beforeigners 2

HBO har sluppet mer info, og lanseringstidspunkt, for sesong 2 av Beforeigners.

Skrevet av / 11.10.21 - 14:50
I desember kommer Beforeigners 2

En av de største lokale, nordiske, suksessene til HBO er den norske serien Beforeigners (Fremvandrerne).

I desember kommer endelig andresesongen, noget korona-forsinket, på HBO Max.

Les også Sjå opp for innvandrarane! Første norske HBO-serie er et svært originalt konsept, en sci-fi-komedie som delvis innfrir.
Paul Kaye fra “Game of Thrones” blir å se i andresesongen av “Beforeigners” (Foto: HBO)

Den nye sesongen består av 6 episoder og er produsert for HBO Max av Rubicon TV.

I serien, satt til nåtidens Oslo, møter vi det nygifte paret Lars og Marie Haaland. Lars er politietterforsker, og det nyforelskede paret har nettopp kjøpt seg leilighet i hjertet av nye Oslo sentrum. Samme kveld begynner mennesker fra en annen tid (!) å «poppe» opp av Oslofjorden. Noe de også gjør rundt om i hele verden.

De tidsreisende «fremvandrerne» er fra fortiden, i en herlig miks av 1800-tallet, vikingtid og siste istid. Fra en annen kultur, og en helt annen tid har de utfordringer med å tilpasse seg dagens skandinaviske velferdsstat, med nåtidens normer og regler.

Tobias Santelmann, “Beforeigners” (Foto: HBO)

I sesong 2 av Beforeigners bringes Oslos første multi-temporale polititeam igjen sammen av en ny uvanlig sak. En 1800-talls kvinne blir funnet brutalt myrdet, og snart forstår Lars (Cleve Broch) og Alfhildr (Kosonen) at de jakter på svaret til en gåte med forgreininger i andre land og århundrer.

Et brutalt drap i Oslo med forgreininger til 1800-tallets England reiser spørsmål om Jack the Ripper kan ha fremvandret til nåtiden. Lars og Alfhildr innser snart at hvis de skal få has på morderen, kan de stole kun på hverandre.

Parallelt med etterforskningen må Lars håndtere familiær uro når datteren hooker opp med en norrøn værmann, og Alfhildr kommer i kontakt med en mystisk volve, som viser seg å ha viktig kunnskap om Alfhildrs bakgrunn. For Norges evige konge, Olav Haraldsson, blir tilværelsen i nåtida helt annerledes enn han har sett for seg.

https://youtu.be/v_rCXOIAGUo

 

Vi gleder oss stort over å kunne ønske disse strålende skuespillerne velkommen til Beforeigners sesong 2. Vi tror den britiske koblingen denne sesongen vil vekke publikums nysgjerrighet.

– Antony Root, Head of Original Production, WarnerMedia EMEA

Les også Dette vil HBO Max koste Om 3 uker "omformes" HBO Nordic til HBO Max - og abonnementsprisen settes faktisk ned. Samtidig lover de at kinofilmene vil komme tidlig på Max, også i 2022.

Krista Kosonen og Nicolai Cleve Broch er tilbake i hovedrollene som Alfhildr og Lars. Vi får også et gjensyn med Tobias Santelmann (Olav den Hellige), Stig Henrik Hoff (Tore Hund), Ragnhild Gudbrandsen (Wenche), Stig Amdam (Harald), Agnes Kittelsen (Marie), Ylva Bjørkaas Thedin (Ingrid), Kyrre Haugen Sydness (Gregers) og Pål Sverre Hagen (Doktoranden).

Krista Kosonen, “Beforeigners 2” (Foto: HBO)

Den norske komikeren og skuespilleren Herman Flesvig (Sturla) er ny i castet denne sesongen, så vel som flere internasjonale skuespillere: Hedda Stiernstedt (Volven), Paul Kaye (John Roberts), Billy Postlethwaite (Issac), Ann Akin (Precious Clark), Jade Anouka (Adepero) og Philip Rosch (Henry).

Serien er skapt av Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad (Lilyhammer), og regien står Jens Lien for.

FLI3 Photo Credit Lars Olav Dybvig FLI2 Photo Credit Lars Olav Dybvig LarsOlavDybvig_31A3268
<
>
Beforeigners 2 (Foto: HBO)

Beforeigners sesong 1 hadde premiere via alle HBOs kanaler i 2019, samt via HBO Max og partner-plattformer i USA og Latin-Amerika i 2020. I tillegg har serien blitt solgt til Frankrike, Belgia, Nederland, Sveits, Italia, Tyskland og Australia.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top