Hjem til jul 2: Disse er med

Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Annonse
Annonse
forfatter

Få, om noen, høytider er så tradisjonsbundne som julen – også når det kommer til underholdningskonsum. Da skal vi blant annet se Donald Duck og vennene hans på julaften, mens andre absolutt ikke kan klare seg uten Love Actually, Grinchen eller Christmas Vacation.

Filmsselskapene, og nå også strømmegigantene, har lenge skjønt at folk flest er i en spesiell modus rundt julehøytiden, og spisser da tilbudet deretter.

Johanne (Ida E. Broch) gjør seg klar til nok en date. Hjem til jul (Foto: Netflix)

Netflix har de seneste årene kastet seg på trenden med julefilmer og juleserier, i fjor sågar med en norsk juleserie, den riktig så sjarmerende Hjem til jul. Den 18. desember er andresesongen her.

Under fjorårets førjulstid løy Johanne (Ida E. Broch) på seg en kjæreste, rett og slett for å stilne familiens enerverende mas.  Dermed fikk hun tre hektiske uker på å faktisk skaffe seg en passende partner, innen den tradisjonelle familiejulemiddagen.

Les også
Blir det sex før jul? Før jul lyver Johanne på seg en fiktiv kjæreste – nå har hun 24 dager på å skaffe en.

Ett år har gått, og Johanne står foran en ny førjulstid – samt nye beilere.

 

Heldigvis har Netflix fått med seg flesteparten av skuespillerne fra første runde. Ida E. Broch spiller fortsatt hovedrollen som den sjarmerende, dog smånaive, Johanne, mens Gabrielle er hennes lett outrerte venninne og også Felix Sandman, Stian Blipp, Oddgeir Thune, Dennis Storhøi og Anette Hoff får vi et gjensyn med.

Nye karakterer bekles av blant annet Edward Schultheiss, Hermann Sabado og den fremadstormende norske artisten Dagny Norvoll Sandvik (som sykepleier).

 

Innspillingen av andresesongen ble forsinket som følge av koronapandemien, og det var lenge usikkert om det ville komme en oppfølger i år; men produksjonsselskapet (The Oslo Company) har klart å hente seg inn og levere varene innen «englene daler ned i skjul».

Hjem til jul_5 Hjem til jul_8 Hjem til jul_7 Hjem til jul_6 Hjem til jul_4 Hjem til jul_3
<
>
Hjem til jul (Foto: Netflix)

Fra Netflix’ pressemelding kan vi lese:

Er du klar når kjærligheten banker på døra? Følg Johannes jakt på evig, varm og ekte kjærlighet gjennom enda en desember. Når familien og verden rundt henne faller sammen, hvordan kan hun fortsatt tro på genuin og evigvarende kjærlighet? Finnes den egentlig, og vil hun finne den ene å ta med hjem til jul i år?

Regien er ved Per-Olav Sørensen, mens teamet av manusforfattere består av Julie Skaufel, Mattis Herman Nyquist, Miriam Larsen og Per-Olav Sørensen. Innspillingen av andresesongen er, nok en gang, lagt til julefestkledde Røros, samt hovedstaden.

Hjem til jul (Foto: Netflix)

Da er det bare å krysse av i kalenderen, samt telle ned dagene til Johannes nye (julete) erobringer 🙂

 

 Netflix BasisNetflix StandardNetflix PremiumDisney+ (år)Disney+ (mnd.)HBO NordicAmazon PrimeApple TV+Viaplay
Pris 8910915957.42691096559119
Gratis prøvepeiodeNei!Nei!Nei!Nei!Nei!1 uke1 mnd.1 ukeNei!
Lokalt innholdJaJaJaNei!Nei!JaNei!Nei!Ja
Billedkvalitet480pFull HD4K + HDR4K + HDR4K + HDRFull HD4K + HDR4K + HDR4K
LydkvalitetStereo; Surround; AtmosStereo; Surround; AtmosStereo; Surround; AtmosStereo; Surround; AtmosStereo; Surround; AtmosStereo; SurroundStereo; Surround; AtmosStereo; Surround; AtmosStereo; Surround
Antall brukere samtidig124445352
Sperre for barnJaJaJaJaJaJaJaJaNei!
Nedlasting/offline innholdJaJaJaJaJaJaJaJaJa
Plattformer
TV, appSamsung; LG; Philips; Sony; TCL; PanasonicSamsung; LG; Philips; Sony; TCL; PanasonicSamsung; LG; Philips; Sony; TCL; PanasonicSamsung; LG; Philips; Sony; TCL; PanasonicSamsung; LG; Philips; Sony; TCL; PanasonicSamsung; LGSamsung; LG; Philips; Sony; TCL; PanasonicSamsung; LG; SonySamsung; LG; Philips; Sony; TCL; Panasonic
Android-mobil/nettbrett, appJaJaJaJaJaJaJaNei!Ja
Apple-mobil/nettbrett, appJaJaJaJaJaJaJaJaJa
Nettleser (med enkelte unntak)JaJaJaJa (men ikke på mobil)Ja (men ikke på mobil)JaJaJaJa
PlaystationJaJaJaJaJaJaJaJaJa
XboxJaJaJaJaJaNei!JaJaJa
Apple TVJaJaJaJaJaJaNei!JaJa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?