Hell or High Water blir til TV-serie
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Hell or High Water blir til TV-serie

Nå kommer nok en TV-serie basert på en av filmene til et av de hottestene navnene i filmbransjen.

forfatter
Publisert 15.01.22 - 00:01

Få navn innenfor serie-/filmbransjen har fått en høyere standing de siste årene enn Taylor Sheridan.

Multitalentet Sheridan er opprinnelig mest kjent som manusforfatter bak solide filmer som Sicario, Wind River og Hell or High Water. Nå står også ringreven bak seriesuksesser som Yellowstone, Mayor of Kingstown og 1883 (samt den kommende Kansas City).

Les også Det herlige, vakre, brutale, ville vesten Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.

Sheridan skrev manuset til den smått episke actionthrilleren Hell or High Water, med Chris Pine, Jeff Bridges og Ben Foster i hovedrollene. Snart blir 2016-filmen transformert til TV-serie.

Hell or High Water 2
Hell or High Water (Foto: Lionsgate)

Actionkrimen tar for seg menneskelig desperasjon, og stiller dype moralske spørsmål, i det hovedkarakterene må gjøre sine vanskelige valg. En fraskilt mann får med seg sin fengselsfugl av en bror, til å begå en rekke hodeløse bankran for å redde famileranchen.

På hjul får de den dedikerte sheriffen (i Jeff Bridges ruvende skikkelse).

Hell of High Water 5 Hell of High Water 4 Hell or High Water 3
<
>
Hell or High Water (Foto: Lionsgate)

Nå har Fox kjøpt serierettighetene til Hell or High Water og hyret inn Jessica Mecklenburg (Dopesick) som produsent.

Serien vil være inspirert av filmen, og fokusere på en hensynsløs oljebaron som forsøker å rævkjøre et lite ranch-samfunn, i vestlige Texas. To lokale brødre forsøker å forsvare hva som er deres rettmessige eiendom og arv, og begår dermed en serie bankran – mens de får lovens lange arm på hjul.

Les også Sicario 2 – Soldado Andre runde med narkokrig på Mexico-grensen er brutal og dyster, men langt fra like spennende og nervepirrende som original.

Manuskriptet vil bli skrevet av Mecklenburg, men hverken regissør eller skuespillere er per dags dato knyttet til prosjektet – for en serie som ikke har forventet premiere før neste høst en gang.

Vi krysser fingrene for at Taylor Sheridan får en hånd på rattet. Mens du venter: Gå ikke glipp av den heftige sesongpremieren av Mayor of Kingstown  (på Paramount+)!

Les også Vi fikser det! Jeremy Renner går fra godhjertet superhelt til, forsøksvis, godhjertet «fikser» i fengslende krimdrama.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En kvinnelig Hulk kan da umulig være bra? Det finnes mange dyr i Arken – og åpenbart enda flere i Marvel-universet. She-Hulk er faktisk et friskt pust innenfor genren.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Marvel lanserer dameversjon av Hulken! Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend