TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

HBO lanserer egen serie for Jon Snow!

HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.

forfatter
Publisert 20.06.22 - 11:00

Tidenes største suksesserie, Game of Thrones, måtte det selvsagt spinnes videre på. Game of Thrones er en av de mest populære seriene noensinne målt i antall seere; den siste episoden av sesong 8. var den mest sette episoden av noen HBO-serie, noen gang.

Les også Game over! Fortsatt den komplette TV-serie Visuell storslagen avslutningssesong av tidenes største TV-serie, men med preg av hastverk og noe sviktende helhetsforståelse.

Det har lenge vært kjent at HBO jobber med prequel-seriene House of the Dragon og 10.000 Ships, men nå annonserer HBO Max nok en spin off-serie fra det mangfoldige Game of Thrones-universet.

Les også Splitter ny trailer - House of the Dragon! HBO har nå sluppet den første traileren fra den kommende Game of Thrones prequel-serien.
House of the Dragon sesong 1 19

En av seriens mest populære karakterer, selveste bastardungen til (hodeløse) Ned Stark, Jon Snow (Kit Harrington), får sin egen serie.

Jon Snow (Kit Harrington) (Foto: HBO Max)

 

The Hollywood Reporter melder at Kit Harrington allerede har signert kontrakt om å gjenta rollen som Jon Snow, i den kommende serien.

Den nye serien har foreløpig ikke fått noe navn, eller premieredato. Så tidlig i utviklingsløpet er det eneste HBO vil avsløre at handlingen vil finne sted i tid etter Game of Thrones, sesong 8.

For hans karakter kulminerte den åttende sesongen med at Snow fikk vite at han var rettmessig arving til Jerntronen – men den standhaftige einstøingen, med det moralske kompasset i orden, tok med seg ulvehunden og red av gårde inn i «The Haunted Forest».

Hva fremtiden vil bringe for den populære karakteren må vi nok vente til 2024 med å få avslørt.

Les også 10 år: Game of Thrones! I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.

Derimot er det kun to (!) måneder igjen (den 22. august) til House of the Dragon slippes!

Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Følg Lyd & Bilde