Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny Game of Thrones-prequel

Kommende "House of the Dragon" er ikke den eneste Game of Thrones-prequel-serien p.t. under utvikling av HBO!

Skrevet av / 02.04.21 - 12:19
Ny Game of Thrones-prequel

Tidenes største suksesserie, Game of Thrones, måtte det selvsagt spinnes videre på. Det har lenge vært kjent at HBO jobber med prequel-serien House of the Dragon, men strømmegiganten planlegger også en annen GoT-serie: 10.000 Ships.

10.000 Ships finner sted ca. tusen år tidligere enn handlingene i Game of Thrones, og forteller historien om krigerdronning prinsesse Nymeria og de overlevende Rhoynarene som reiste fra Essos til Dorne etter nederlaget mot Valyrierne og deres drager i «Den andre Krydderkrigen».

Selv om serien ikke slippes før, tidligst, 2023, gir HBO oss nå en smakebit med videoen «Histories & Lore»:

https://youtu.be/GIcdxd0r22I

Ettersom teaseren bare er 8 minutter lang, gir den kun en kort, men relativt komplett, oversikt over de viktigste hendelsene som skjer i prinsesse Nymerias liv.

Nymeria tapte «Den andre Krydderkrigen», men i stedet for å for underkaste seg Valyriernes styre, førte hun folket sitt over «The Narrow Sea» og bosatte seg i Dorne, der hennes etterkommere hersket i generasjoner fremover. Hun og hennes folk kom til det nye landet med 10.000 skip, som Nymeria deretter brente.

Les også Game over! Fortsatt den komplette TV-serie Visuell storslagen avslutningssesong av tidenes største TV-serie, men med preg av hastverk og noe sviktende helhetsforståelse.

Mange så på Rhoynarene som uvelkomne inntrengere de burde drive tilbake over havet. Lord Mors Martell, derimot, så en mulighet i Rhoynarene – og det ryktes at Lord Martell til og med mistet hjertet sitt til den vakre prinsessen.

Nymeria utnevnte sin mann til prinsen av Dorne og erklærte hans herredømme over hele Dorne – hvorpå tiår med krig fulgte; kalt Nymerias krig.

https://youtu.be/LpppF4C-7k8

 

Den kommende prequel-serien vil være live-action.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top