Nyhet

Første sniktitt på Stranger Things, sesong 4

Gjør deg klar for Spring Break 1986, Stranger Things-style!
forfatter

Stranger Things tok i 2016 publikum, og anmeldere, med storm.

I en herlig miks/homage av Steven Spielberg og Stephen King tar serien oss med tilbake til midten av 1980-tallet, der vi blir kjent med de fire nerdene Will (Noah Schnapp), Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo) og Lucas (Caleb McLaughlin) – og, femte hjul på vognen, Eleven (Millie Bobby Brown).

Stranger Things (Foto: Netflix)

Tenåringene i den lille arketypiske småbyen Hawkins, Indiana opplever en rekke, mildt sagt, merkelige hendelser. Samtidig blir vi kjent med deres hverdagsliv, sårhet, følelsesliv (i hormonelt opprør), mens serien toppes med spot on referanser, rekvisitter og musikk fra det outrerte ’80-tallet.

Netflix slapp sesong 2 i oktober 2017, mens tredjesesongen kom 4. juli 2019 – en verden pre korona. Netflix har ennå ikke annonsert en konkret premieredato for den etterlengtede fjerdesesongen, annet enn at den vil lanseres i løpet av 2022. Vår beste gjetning er rundt påsketider.

Men, nå er den første teaser-traileren her 🙂

 

Vi befinner oss nå i 1986, og Eleven skriver et brev til Mike, 185 dager etter at hun flyttet fra rurale Hawkins til California.

Vi er på vårparten, og Eleven gleder seg til å feire «Spring Break» sammen med gjengen – så ser vi at det tar helt av…

Stranger Things (Foto: Netflix)

Episodene i sesong 4 har fått følgende titler:

  1. The Hellfire Club
  2. Vecna’s Curse
  3. The Monster and The Superhero
  4. Dear Billy
  5. The Nine Project
  6. The Dive
  7. The Massacre at Hawkins Lab
  8. Papa
  9. The Piggyback

 

 

Stranger Things 2: Sjarmerende ’80-talls nostalgi

Nok en gang gir Duffer-brødrene oss en sjarmerende, og småskummel, tidsreise tilbake til 1980-tallets forgangne uskyldighet.

Stranger Things, sesong 3

Retrogjengen holder koken

Den herlige tenåringsgjengen fra hjemsøkte Hawkins fortsetter å sjarmere i tredje sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.