Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Drapsraid i Then You Run

Christian Rubeck drepte alle Tysklands stuntskuespillere i ny Viaplay-serie.

Skrevet av / 28.08.23 - 12:10
Drapsraid i Then You Run

Denne uken slippes en ny thriller-serie på Viaplay: Then You Run.

Den tyske miniserien handler om fire jenter som legger ut på en sommerferie som raskt tar en voldsom vending. Når faren til en av jentene blir funnet død under mystiske omstendigheter, kastes jentene inn i et kappløp gjennom Europa som blant annet innebærer tre kilo heroin, en håndfull biljakter og en mystisk og voldelig seriemorder kjent som «The Traveller» (Christian Rubeck).

Then You Run, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Viaplay promoterer Then You Run som en vill og underholdende thriller om en perfekt ferie som utvikler seg til et mørkt og farlig eventyr i møte med noen av Europas farligste forbrytere.

Serien grenser til både thriller, gangsterkrim, tenåringsdrama og mørk komedie.

 

I hovedrollene ser vi Leah Macnamara (Vikings), Vivian Oparah (Rye Lane), Yasmin M. Prince (Hanna), Isidora Fairhurst  (Watch What I Do) og Christian Rubeck (Millions, Max Manus).

Andre ledende roller bekles av Famke Janssen (GoldenEye), Richard Coyle, samt norske Lise R. Olsen (The Innocents) .

Les også The Innocents, sesong 1 Netflix’ nye britisk/norske serie om spesielle ungdommer på flukt, skuffer stort.

Christian Rubeck gikk brutalt til verks da han ble castet som seriemorder; skuespilleren drepte alle Tysklands stuntskuespillere i forberedelse til rollen.

Christian Rubeck, «Then You Run, sesong 1» (Foto: Viaplay)

Da Rubeck fikk rollen visste han at han trengte trening. Under pandemien ble han derfor sendt til en anerkjent stuntskole i Berlin. Her fikk han drapstrening ved å ta livet av det som er av Tysklands beste stuntskuespillere. En intens arbeidserfaring – og ikke en helt vanlig dag på jobben, forteller Rubeck:

Du skal øve inn forskjellige drapsmetoder på mange folk over en lengre periode, det kan hende du får en emosjonell reaksjon, sa stuntkoordinatoren til meg første dag. Jeg har sett det før. Omgitt av en haug med tyske stuntskuespillere var det en smule fryktinngytende. Men historien i serien har en grunntone av mørk humor og sammen fant vi fram til en slags euforisk ultravold. Jeg ble jo litt kokko, men det kler rollen.

Then You Run, sesong 1_2 Then You Run, sesong 1_1 (1) Then You Run, sesong 1_1 (1)
<
>
Then You Run, sesong 1 (Foto: Viaplay)

 

Christian Rubeck fikk sin filmdebut i Danny Boyles spillefilm Millions, men for det nordiske publikum ble han først kjent i Joachim Tries debutfilm Reprise og NRK-serien Kampen om Tungtvannet, samt for rollen som Kolbein Lauring i krigsdramaet Max Manus. Rubeck var sist å se i rollen som Andreas Bloc i seriesuksessen til HBO Max: Succession (2018-2023).

Then You Run får premiere på Viaplay den 30. august.

Then You Run, sesong 1 (Foto: Viaplay)
Les også Disney's milliardsmell! Disney+ "kastet" bort 1,13 milliarder på Willow-fiaskoen.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top