Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Deadpool & Wolverine-traileren slår alle rekorder!

Det er mulig "folk flest" har gått lei av generiske superhetlfimer, men én av dem er i tilfellet unntaket som bekrefter regelen.

Skrevet av / 15.02.24 - 11:01
Deadpool & Wolverine-traileren slår alle rekorder!

Disney/Marvel byr opp til mer absurd metahumor fra deres mest uregjerlige superhelt; og den gemene hop har åpenbart eksepsjonelt høye forventninger, og lengter forhåpningsfullt etter, den tredje Deadpool-filmen.

Det var på mandag (under Super Bowl) at Marvel Studios slapp den første teasertraileren til den etterlengtede Deadpool & Wolverine; og etter det første døgnet slo den alle visningsrekorder!

 

Ryan Reynolds har gjort enorm suksess som antisuperhelten, proppfull av bitende sarkastisk metahumor, i de to Deadpool-filmene.

Et virkelig originalt, og friskt pust, i en etter hvert litt forslitt, smått pompøs og repeterende genre.

Det har faktisk gått hele åtte år siden den første Deadpool-filmen, og seks siden Deadpoool 2 – nå får vi snart et gjensyn med den rappkjeftede superhelten, og denne gangen i kompaniskap med selveste Wolverine!

Les også Morsom Marvel-metafilm! Ryan Reynolds tar den helt ut i særdeles leken superheltfilm.

Den første traileren fra tredjefilmen har nå slått alle rekorder med hensyn til flest visninger det første døgnet. Vanvittige 365 millioner (365.000.000) Marvel-fans har sett tospannnet Reynolds og Jackman slå seg løs.

Det er mest visninger, for en filmtrailer, noensinne i løpet av 24 timer.

Deadpool & Wolverine (Foto: Marvel / Walt Disney)

Det har gått halvannet år siden Marvel annonserte at det ville bli en tredje Deadpool-film, og at Hugh Jackman ville vende tilbake som legendarisk Wolverine i filmen.

Eneste problemet var vel at Logan/Wolverine ble, så til gangs, tatt livet av i Logan (2019)…

 

Regien denne runden står Shawn Levy for.

Levy har tidligere samarbeidet med Reynolds både på fornøyelige The Adam Project (2022), og den litt mindre vellykkede Free Guy (2021).

Samtidig med trailere-premieren ble det sluppet en rekke nye bilder fra filmen:

DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE
<
>
Deadpool & Wolverine (Foto: Marvel / Walt Disney)

Ryan Reynolds som den tidligere spesialsoldaten Wade Wilson ender opp, som følge av et mislykket eksperiment under forsøk på helbredelse, som den udødelige antisuperhelten Deadpool.

Superhelten med den groveste kjeften og de mest politisk ukorrekte kommentarene vender tilbake denne sommeren – med Wolverine på laget.

Den ironiske superheltens forklaring på at Wolverine tilsynelatende har gjenoppstått fra de døde, er at handlingen i Logan foregår i 2029 – lenge etter historien som vil utfolde seg i Deadpool & Wolverine.

 

Reynolds returnerer, selvsagt, til den ikoniske hovedrollen, mens vi i tillegg til Jackman som Wolverine, ser Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni og Matthew Macfadyen i ledende roller.

Manuset er ført i pennen av Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells og Shawn Levy. Mange kokker her…

Les også Deadpool 2 Superhelten med den groveste kjeften og de mest politisk ukorrekte kommentarene er tilbake – til stor fornøyelse.

Deadpool & Wolverine får sin nordiske kinopremiere den 24. juli i år.

PS! Wolverine hadde faktisk en bitteliten cameorolle i Deadpool 2, der han dukket opp etter rulleteksten.

 

Les også Game over? Har publikum (endelig) fått nok av generiske superheltfilmer?

 

Deadpool & Wolverine (Foto: Marvel / Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Scroll to Top