Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Comeback for Road House – se trailer

Prime Video vekker action-«klassikeren» fra 1980-tallet til live igjen.

Skrevet av / 26.01.24 - 12:01
Comeback for Road House – se trailer

For dem av dere som er født en gang i det forrige årtusen, så ringer det kanskje noen bjeller når vi nevner cocktailen: Posterboyen Patrick «Dirty Dancing» Swazye, mannen med verdens dypeste bassrøst, Sam Elliot (1883), sexbomben Kelly Lynch, og plottet til en smått cheesy actionfilm?

Jepp, vi snakker om Rowdy Herringtons Road House – nå har Prime Video bestemt seg for å vekke filmen fra 1989 til live igjen.

Den tøffe bar-utkasteren Dalton (Swayze) vil for alltid huskes for den hårete replikken: «It’s My Way or the Highway!».

 

Ikke den første filmen vi ville satset penger på at fikk en remake, men nå har altså Prime Video sluppet den intense traileren til Road House anno 2024.

Hovedrollen, som den hardtslående mellomvektsbokseren Elwood Dalton, bekles av ingen ringeren en karakterskuespilleren Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Brokeback Mountain, The Sisters Brothers, The Covenant), mens hans utvalgte, Ellie, spilles av Daniela Melchior (Fast & Furious 10).

Les også Nightcrawler Jake Gyllenhaal er det vi på godt norsk kaller en «method actor», og med det riktige materialet mellom hendene lager han stor kunst.

I andre ledende roller får vi se Billy Magnussen (No Time to Die), Jessica Williams (Shrinking), Conor McGregor, Lukas Gage (The White Lotus), Gbemisola Ikumelo, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp og Bob Menery.

 

I registolen sitter Doug Liman, kjent for blant annet de heftige actionfilmene Edge of Tomorrow og lekne American Made.

Joel Silver produserer filmen, slik han også gjorde med originalen.

Les også American Made: Underholdende røvereventyr En herlig actionkomedie om den utrolige historien til CIA-frilanseren som smuglet narko, med CIAs viten og stilltiende aksept.

I denne adrenalinfylte nyfilmatiseringen tar den tidligere UFC-fighteren Dalton (Gyllenhaal) seg jobb som dørvakt på et shady utested langs The Florida Keys.

Dalton er en muskuløs, rappkjeftet fyr, som sliter med å få endene til å møtes. Bareieren (Jessica Williams) finner ham sovende i bilen – og ansetter ham som utkaster.

Han oppdager dog raskt, at dette paradiset er langt unna hva det utgir seg for å være.

Krigslignende tilstander mellom lokale, lovløse motorsykkelgjenger, samt en eiendomsutvikler som vil jevne hele hølet med jorda, skaper «interessant» friksjon…

Road House Road House
<
>
Road House (Foto: Prime Video)

I filmen får vi se den virkelige MMA-utøveren Conor McGregor, i sin skuespillerdebut.

I pressemeldingen uttaler regissøren, Liman:

I’m thrilled to put my own spin on the beloved «Road House» legacy. And I can’t wait to show audiences what Jake and I are going to do with this iconic role.

Ut ifra den røffe, og lekne, traileren å dømme, så kan dette bli riktig så underholdende!

Les også Den dataanimerte krigshistorien Nok en gang har Steven Spielberg og Tom Hanks samarbeidet om skildringen av terroren som herjet under andre verdenskrig. Visuelt spektakulær, men emosjonelt hult.

Filmen kan strømmes eksklusivt på Prime Video fra den 21. mars i år.

Road House (Foto: Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top