Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bridgerton 2 – de første bildene

Snart kan du glede deg til mer pomp, pupp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen på 1800-tallet.

Skrevet av / 23.01.22 - 00:01
Bridgerton 2 – de første bildene

Med Bridgerton klarte Netflix noe høyst uventet – plutselig var kostymedrama (!) populært, moderne, kult og hipt, selv blant de unge.

At så en kostymedramaserie skulle bli en av Netflix’ største suksesser gjennom tidende (til nå er det kun Squid Game som har fått flere seere) var ganske så uventet.

Som en vellykket miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey, og med en touch av Fifty Shades of Grey, ble Bridgerton en megasuksess da Netflix lanserte serien romjulen 2020.

Nå slippes de første bildene fra sesong 2.

Bridgerton sesong 2 7 Bridgerton sesong 2 3 Bridgerton sesong 2 6 Bridgerton sesong 2 5 Bridgerton sesong 2 4 Bridgerton sesong 2 8
<
>
Bridgerton, sesong 2 (Foto: Netflix)

 

I sentrum for intrigene står den rike familien Bridgerton, en enke med sine 7 (!) barn, hvorav snusfornuftige, og smånaive, Daphne (Phoebe Dynevor) nå er i gifteklar alder.

Mor og familiens eldste sønn, Anthony (Jonathan Bailey) gjør alt i sin kraft for å skaffe Daphne den beste ektemannen, som kan sikre familien status, posisjon og rikdom.

Les også Det kåte borgerskapet! Vellykket kostymedrama i en miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

Samtidig forsures det bekymringsfrie rikmannslivet av en slange i Paradis. En anonym skribent, som signerer med «Lady Whistledown» har tatt i bruk datidens sosiale medier, et flyveblad, for å skrive sine ukentlige betraktninger om de overfladiske rikmannsfamiliene, deres kjærlighetsliv, problemer, sorger og mer eller mindre ondsinnet sladder.

Netflix bekrefter at sesong 2 får premiere den 25. mars!

Bridgerton sesong 2 2
Simone Ashley, “Bridgerton sesong 2” (Foto: Netflix)

Innspillingen av sesong 2 startet i UK på vårparten i fjor, og Netflix bekrefter at samtlige hovedrollene vil returnere, samt at nye aktører kommer inn på banen.

Et av andresesongens hovedfokus vil bli på Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) søken etter en passende brud. Sesong 1, for hans del, endte med et bittert brudd med hans elskerinne, operasangerinnen Siena Rosso (Sabrina Bartlett).

Ny blant hovedrollene finner vi fyrrige Simone Ashley, mest kjent som ufyselig hoven bitch i Sex Education.

Les også Kåtere enn noensinne! Tredjeårsstudentene på Moordale har over to år perfeksjonert sine seksualferdigheter – men serien går nå litt på tomgang.

Intrigemakeriet blant det poshe borgerskapet i London, 1813, er basert på romanserien til Julia Quinn.

 

Les også Sex-sultne sosietetskvinner setter rekord Kostymedrama fra Netflix har fått en koronastengt verden til å flokke seg foran TV-skjermen.
Hele familien Bridgerton. “Bridgerton”, sesong 1 (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top