Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Apple forlenger gratis abonnementer

Hvis du i fjor fikk et års abonnement på Apple TV+ med på kjøpet, da du kjøpte et Apple-produkt, så gir Apple deg tre måneder til

Skrevet av / 11.10.20 - 13:11
Apple forlenger gratis abonnementer

I 2019 var Apple i gavehumør. Alle som kjøpte en ny iPhone, iPad, MacBook eller et annet Apple-produkt i fjor, fikk et års gratis abonnement på Apples nye streaming-tjeneste Apple TV+ med på kjøpet.

Alle disse gratis abonnementene er egentlig satt til å gå ut den 1. november i år, men nå har Apple meddelt at abonnmentene vil bli forlenget med ytterligere tre gratis måneder, så man først skal betale fra den 1. februar 2021. Det skriver TechCrunch.

Hvis ditt gratis abonnement på Apple TV+ er satt til å gå ut d. 1. november, får du nå tre måneder ekstra. (Foto: Peter Gotschalk)

Årsaken er selvfølgelig COVID 19-pandemien, som betyr at mange av oss sannsynlig må leve med restriksjoner og og nedleggelser i mange måneder fremover.

Den ukjente streaming-tjenesten

Apple TV+ ble lansert i fjor, men har stått i skyggen av Disney+, som først nylig har blitt tilgjengelig i Skandinavia, men likevel har fått markant mer omtale enn Apples tjeneste.

Ikke desto mindre har en av Apple TV+-seriene allerede vunnet en Emmy, som er TV-bransjens svar på en Oscar. Serien ‘The Morning Show’ med bl.a. Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i hovedrollene vant nemlig en pris for «Outstanding Supporting Actor in a Drama Series». Prisen gikk til skuespilleren Billy Crudup.

Utover ‘The Morning Show’  byr Apple TV+ også på premierefilm som f.eks. ‘Greyhound’ med Tom Hanks i hovedrollen, samtidig kan abonnenter også glede seg til Apples neste store serie-satsning ‘Foundation’, som kommer til tjenesten i løpet av 2021.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top