Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Anne Hathaway i ny storfilm fra Prime Video – The Idea of You

Årets SXSW avsluttes med nok en dramafilm á la Anne Hathaway.

Skrevet av / 31.01.24 - 13:46
Anne Hathaway i ny storfilm fra Prime Video – The Idea of You

I mars går en av verdens største fremtidsrettede teknologimesser, SXSW, av stabelen i herlige Austin Texas.

Her samles alt fra de gigantiske amerikanske tech-selskapene som Meta, Alphabet, Apple, til medieselskaper og film og TV.

Lyd & Bilde var selv tilstede for noe år tilbake, og her møtte vi alt som kan krype å gå fra de minste start up-selskapene, til de internasjonale konglomeratene. Alt med den hensikten å ta en titt inn i krystallkulen for å anskue hvordan verden (sannsynligvis) vil se ut i morgen.

Les også SXSW 2016 – Austin viser vei! Hvert år kikker man i Austin inn i krystallkulen for å si noe vettug om vår nære digitale fremtid.

Et av hovedfeltene er SXSWs egen filmfestival, som i år blant annet vil by på den eksklusive verdenspremieren av en ny film fra regissøren av The Dropout, Michael Showalter: The Idea of You.

Hovedrollene bekles av Hollywoodveteranen Anne Hathaway (The Devil Wears Prada, Rachel Getting Married) og Nicholas Galitzine (Red, White & Royal Blue).

Anne Hathaway og Nicholas Galitzine, «The Idea of You» (Foto: Prime Video)

The Idea of You handler om Solène (Hathaway), en 40 år gammel alenemor som begynner en uventet romanse med 24 år gamle Hayes Campbell (Galitzine), forsangeren til «August Moon», det hotteste boybandet på planeten.

Etter at eksen hennes trekker seg i siste øyeblikk, må Solène steppe inn som anstand for tenåringsdatterens tur til Coachella Music Festival; her møter hun tilfeldigvis på Hayes – og det oppstår en umiddelbar gnist.

Romansen deres utvikler seg som en heseblesende virvelvind, men det går ikke lang tid før Hayes’ berømmelse skaper problemer for turtelduene…

I tillegg til Hathaway og Galitzine spiller også Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo, Viktor White, Raymond Cham, Jaiden Anthony og Dakota Adan i ledende roller.

Les også En familietragedie i exil Nicole Kidman fortsetter det fruktbare samarbeidet med Prime Video. Expats byr på nok et sterkt drama.

Filmen er basert på Robinne Lees roman, ved samme navn, og filmmanuset er ført i pennen av Showalter og Jennifer Westfeldt.

The Idea of You får en eksklusiv verdenspremiere på avslutningskvelden av årets SXSW, og blir tilgjengelig for Prime Videos abonnenter, globalt, fra den 2. mai.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top