TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Nye Disney+-serie: The Dropout

Amanda Seyfried får hovedrollen i den kommende dramaserien på Disney+.

forfatter
Publisert 11.02.22 - 11:01

Snart kommer en lovende ny, biografisk, dramaserie på Disney+: The Dropout.

Penger. Romanse. Tragedie. Bedrag. Disney+ serverer oss den fascinerende historien om Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried, Mamma Mia) og Theranos. En, sann, utrolig historie om ambisjoner og berømmelse som gikk veldig galt.

Les også Sjarmerende gjensyn Den livsbejaende gjengen i billedskjønt landskap, akkompagnert av fengende svenske poprytmer – i en sjarmerende gjenforening.

Hvordan i all verden mistet verdens yngste selfmade milliardær alt på et øyeblikk?

https://youtu.be/W7rlZLw9m10

 

Serien skildrer den virkelige historie om en beryktet kvinne som mange kanskje kjenner eller har hørt om, men som trolig nok ikke vet alle detaljene om.

Elizabeth Holmes gikk fra å være en respektabel pioner innen helseteknologiindustrien, til en kvinne som, noen år senere, ble totalt frosset ut fra industrien og samfunnet.

I tillegg til Amanda Seyfried og Naveen Andrews i hovedrollene, byr miniserien  på en rekke kjente skuespillere i ledende- og biroller:

  • Michael Ironside som Don Lucas
  • William H. Macy som Richard Fuisz
  • Michel Gill som Chris Holmes
  • Laurie Metcalf som Phyllis Gardner
  • Elizabeth Marvel som Noel Holmes
  • Anne Archer som Charlotte Schultz
  • Michaela Watkins som Linda Tanner
  • Kurtwood Smith som David Boies
The Dropout 3 The Dropout 4
<
>
The Dropout (Foto: Walt Disney)

Michael Showalter står for regien, mens serieskaper, og utøvende produsent, er Elizabeth Meriwether

The Dropout får premiere på Disney+ den 20. april; da samtlige episoder slippes.

Les også Premiere på Disney+ i dag! Kenneth Branagh leverer en perfeksjonert versjon av Agatha Christie-klassikeren!
Mord pa Nilen 1
The Dropout 2
The Dropout (Foto: Walt Disney)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Følg Lyd & Bilde