Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Skriv ut tusenvis av sider på en oppfylling

På HPs nyeste alt-i-et-printer er det tanken som teller. For blekktankene bidrar til god printøkonomi.

Skrevet av / 26.12.22 - 10:04
Skriv ut tusenvis av sider på en oppfylling

Du kan kjøpe skrivere som koster langt mindre enn denne. Men hvis du skal skrive ut mange sider på en av de billige, små fotoprinterne, blir det dyrt å bytte blekkpatroner.

HP Smart Tank 7605 bruker ikke vanlige blekkpatroner, men har i stedet blekktanker for hver farge som fylles opp fra blekkflasker. Dette er et prinsipp som også brukes av blant annet Epson. Og selv om du printer hundrevis av sider i måneden, kan det ifølge HP gå opp til tre år mellom hver oppfylling.

I stedet for blekkpatroner har HP Smart Tank 7605 fire beholdere for blekk, som fylles fra en flaske. En gang hvert tredje år! (Foto: HP)

Printeren selges for 5.380 kroner, noe som er betydelig mer enn HPs egne små fotoprintere. Men siden en flaske med blekk i en av de fire fargene, cyan, magenta, gul og svart koster under 100 kroner og holder til omtrent 8.000 sider (12.000 sider for den svarte fargen), blir sideprisen veldig lav i lengden.

Les også Epson ET-7700 Slipp å tenke på utgiftene til blekkpatroner i et år eller to.

HP Smart Tank 7605 kan dessuten skrive ut opptil 15 sider i minuttet, og den innebygde skanneren har en arkføder som gjør det enkelt å skanne bunker med sider.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Ingen M4 for stasjonære Mac-er i år

Raske, intelligente PC-er kommer snart

Dell Inspiron: Fleksible bærbare datamaskiner for skrivebordet

Sugen på en raskere datamaskin?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriøse

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

Scroll to Top