Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Stadig flere tidlige kjøpere returnerer sin Vision Pro

Klager på komfort, hodepine og trette øyne gjør at mange returnerer de dyre lekene sine.

Skrevet av / 16.02.24 - 11:02
Stadig flere tidlige kjøpere returnerer sin Vision Pro

Knapt har Apples futuristiske Vision Pro VR-headset blitt lansert blitt lansert før internett fylles av skuffede kunder. Det er en grunn til timingen, og det er at du får to ukers åpent kjøp, så hvis du er misfornøyd, er det nå du kan sende dem tilbake.

Les også Apple Vision Pro kommer tidligere enn forventet Ryktene om store forsinkelser viste seg å ikke stemme.

Akkurat som mange tidlige anmeldelser påpeket er det problemer med bekvemmeligheten. Brillene er ikke bare tunge, men også fronttunge, og remmene må sitte perfekt. Mange rapporterer at det rett og slett var for ubehagelig å bruke dem i mer enn korte perioder. Ikke så bra for et produkt som Apple sier kan være et arbeidsverktøy der du kan ignorere en skjerm.

 

Post by @parkerortolani
View on Threads

 

For noen fører de høyoppløselige skjermene nær øynene til tretthet, mens andre har klaget over at det er vanskelig å fokusere. Andre igjen plages av hodepine, noe som i virkeligheten kan skyldes en synsfeil som er mindre merkbar på vanlige skjermer.

Les også Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom! Apple Vision Pro kommer i butikkene i morgen. Her kan du lese de viktigste punktene fra de første anmeldelsene.

Andre klager er mer direkte og sier at de ikke kan se noen fordeler ved å bruke produktet fremfor en vanlig datamaskin. Eller at grensesnittet for arbeid ikke er godt nok. For ikke å snakke om at mange mangler støtte for viktige apper, eller at de ikke har funnet en app som har overbevist dem om at fordelene oppveier ulempene.

Mange har kanskje også innsett at 3500 dollar (drøyt 37 000 kroner) er mye penger for noe som er mer en morsom greie enn noe som har praktisk nytte i hverdagen.

Det skal imidlertid sies at mange av dem som har prøvd den, sier at de er positive til å teste fremtidige, mer raffinerte versjoner av Vision Pro.

Kilde: The Verge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top