TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

reMarkable Type Folio

Tastatur og etui i ett.

forfatter
Publisert 07.03.23 - 14:00

Da vi testet det unike Remarkable-brettet, hendte det at vi savnet et tastatur. For som iPad-brukere flest vil oppdage, er skjermtastaturet ikke særlig egnet til lengre tekster.

Nå er en iPad og en Remarkable 2, ganske så forskjellig. Sistnevnte er en elektronisk skriveblokk på steroider, med svært følsom penn og en mengde funksjoner en analog skriveblokk naturligvis ikke har.

Foto Remarkable

Remarkables tastatur kalles Type Folio, og fungerer også som et brettbart etui. Eller folio, som Remarkable kaller det.

Det har ikke og trenger egentlig ingen styreflate, men det har taster i full størrelse med 1,3 mm vandring, og det bør fungere godt til lengre tekster håper vi.

Foto Remarkable

Sammen med pennen og pekeskjermen, ligger forholdene bedre til rette for små skriblerier, notater og illustrasjoner, som kan kombineres med tekst forfattet på Type Folio-tasturet.

Det slanke tastaturer, som altså er etui på samme tid, kan leveres i sort eller sepia-brunt, med tastatur for alle nordiske språk, samt US eller UK engelsk, tysk, spansk og fransk.

Foto Remarkable

Type Folio koster 1990 kroner, og er tilgjengelig for bestilling nå. Remarkable-kunder som har et Connect-abonnement fra Remarkable innen 6. mars 2023, kan logge inn på kontoen sin for å få en rabattkode på Type Folio.

reMarkable 2

Gir deg papirfølelse på skjermen

En digital notatbok er en mye bedre idé enn det høres ut som. Særlig når den er så bra som reMarkable 2.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Den beste til høyoppløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spillopplevelse, og dessuten nøytrale og gode farger rett ut av esken, så er dette skjermen for deg.
Wi-Fi 7 ruter til gaming Ruteren kommer med nytt antennedesign og nettverkshastigheter på opptil 19 Gbit/s.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ett.
lbpluss
Kaffe latte-segmentets heteste drøm 14” MacBook Pro med M2 Pro-prosessor er den beste og raskeste bærbare i sin prisklasse. Men Apple bør oppgradere webkameraet.
Følg Lyd & Bilde