Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

reMarkable Type Folio

Tastatur og etui i ett.

Skrevet av / 07.03.23 - 14:00
reMarkable Type Folio

Da vi testet det unike Remarkable-brettet, hendte det at vi savnet et tastatur. For som iPad-brukere flest vil oppdage, er skjermtastaturet ikke særlig egnet til lengre tekster.

Nå er en iPad og en Remarkable 2, ganske så forskjellig. Sistnevnte er en elektronisk skriveblokk på steroider, med svært følsom penn og en mengde funksjoner en analog skriveblokk naturligvis ikke har.

Foto Remarkable

Remarkables tastatur kalles Type Folio, og fungerer også som et brettbart etui. Eller folio, som Remarkable kaller det.

Det har ikke og trenger egentlig ingen styreflate, men det har taster i full størrelse med 1,3 mm vandring, og det bør fungere godt til lengre tekster håper vi.

Foto Remarkable

Sammen med pennen og pekeskjermen, ligger forholdene bedre til rette for små skriblerier, notater og illustrasjoner, som kan kombineres med tekst forfattet på Type Folio-tasturet.

Det slanke tastaturer, som altså er etui på samme tid, kan leveres i sort eller sepia-brunt, med tastatur for alle nordiske språk, samt US eller UK engelsk, tysk, spansk og fransk.

Foto Remarkable

Type Folio koster 1990 kroner, og er tilgjengelig for bestilling nå. Remarkable-kunder som har et Connect-abonnement fra Remarkable innen 6. mars 2023, kan logge inn på kontoen sin for å få en rabattkode på Type Folio.

reMarkable 2

Digital notatbok

En digital notatbok er en mye bedre idé enn det høres ut som. Særlig når den er så bra som reMarkable 2.

Les hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slutt for korte Google-lenker

NÅ er disketten endelig død!

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Scroll to Top