TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Rekordtall for iPhone 12

Apple er verdens mest verdifulle selskap, igjen.

forfatter
Publisert 28.01.21 - 09:52

Man må se på tallene to ganger, minst, for å skjønne hvor store de er. Apple som i går kveld slapp tallene for forrige kvartal, knuste alle forventninger og endte med en omsetning på 111,44 milliarder dollar.

Det er nesten 1000 milliarder kroner…

Og, det gir Apple en markedsverdi på 2400 milliarder dollar og dermed er de verdens mest verdifulle selskap.

Til sammenligning hadde Facebook en omsetning forrige kvartal på 28 milliarder dollar, og aksjeraketten Tesla endte på nesten 11 milliarder dollar.

Salget av iPhone står fremdeles for den største delen av omsetningen, som endte på 65,6 milliarder dollar – opp 17 prosent – men salget av de nye Mac-ene med M1 dro opp omsetningen med hele 21 prosent til 8,68 milliarder, og iPad-salget økte til 8,44 milliarder. Stadig vekk i dollar.

Apple-sjefen Tim Cook sa i kvartalsrapporten at omsetningen kunne vært enda høyere, om ikke Covid-19-viruset hadde ført til så mange stengte butikker.

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Koble alle enheter til en kontakt En Thunderbolt 4 USB-dokk gir din bærbare nye muligheter og skaper orden på skrivebordet.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mer? Acer Swift 5 ligner og oppfører seg som et direktørleketøy. Men den koster så lite at de fleste kan være med.
Få den gamle PC-en på det raske nettet Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Følg Lyd & Bilde