Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Razer klar med raskere spillgrafikk

Lynraske skjermer, nye prosessorer og helt nye Nvidia-grafikkort lover et fortrinn i spillene.

Skrevet av / 03.04.20 - 10:47
Razer klar med raskere spillgrafikk

Om det er en industri hvor tingene fortsatt er business as usual, må det være gaming-industrien. Og om du sitter og plages av at PC’en din er treg, så har Razer en helt ny serie av bærbare gamingmaskiner til deg.

Razer har nettopp lansert årets utgave av Razer Blade 15 med ny grafikk, ny prosessor – og den raskeste laptop-skjermen vi har sett.

Blade 15 er utstyrt med de nyeste 10. generasjons Intel Core-prosessorene. Og har du råd, kan du få den med i7-10875H, som er den første åttekjerners-prosessoren i en Razer-bærbar.

Grafikken er også av nyeste generasjon, nemlig Nvidia GeForce RTX 2080 Super. Den nye utgaven med «Super» på baksiden skal prestere opptil 25 prosent raskere enn de originale GeForce RTX-grafikkprosessorene.

2020-udgaven av Razer Blade 15 har skjermer med op til 300 Hz oppdateringsfrekvens (Foto: Razer)

For å matche grafikk og CPU er Blade 15 utstyrt med en 15,6″ Full-HD-skjerm med opptil en 300 Hz (!) oppdateringsfrekvens. Hvis du bruker mer av tiden din på kreativ grafikk enn spill, kan maskinen også fås med en 4K OLED-skjerm. Både i en vanlig og en touchutgave.

Razer Blade 15 kan kjøpes fra mai. Det har ikke kommet noen offisielle skandinaviske priser enda, men den billigste modellen har en Euro-pris på 1.800€ (20.000)

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

ChatGPT får minne - som kan slås av

Farvel til iTunes for Windows

0
Scroll to Top